פורסם 2003 במאי 2022 שנים אני לא מליונר.אין לי DVD.אין לי כורסאת טלויזיה.אין לי במבה. ;Dבלי ממש קשר...יש לי { ;D } מסך proview :-[ ורמקולים מסריחים.
פורסם 2003 במאי 2022 שנים אני גר בבאר שבע, ובכלל לא הכרתי את סינימה סיטי, ואני ממש לא מתכוון להשקיע 100 ש"ח על סרט.יש דברים אחרים לעשות עם 100 ש"ח.(לדוגמא קניית ירקות ופירות בשוק, לחודש שלם בתנאי שאתה גם אוכל את הקליפה של הירקות והפירות).תשלחו את שרי אריסון והתוכנית המטומטמת שלה לסרט ב- 1000 ש"ח.
פורסם 2003 במאי 2022 שנים כשאמרתי שזה שווה לא התכוונתי שאני מתכוון ללכת :-\ אני לא אסע מנצרת-עילית לשם בשביל סרט...אני אלך לקולנוע פה {שהוא גרוע! הדבר הכי גרוע שראיתם בעולם...} או שאלך לחבר.
פורסם 2003 במאי 2022 שנים כשאמרתי שזה שווה לא התכוונתי שאני מתכוון ללכת :-\ אני לא אסע מנצרת-עילית לשם בשביל סרט...אני נוסע מחיפה :-X
פורסם 2003 במאי 2122 שנים שאני אבין כל המהומה היא בגלל המטריקס החדש?ואני באמת חשבתי שאני משוגע....ישעיהו ב, פס 96746 "...ובניתם במות לאלילי הגויים ועבדתם את אלוהי המטריקס...." :-X
פורסם 2003 במאי 2122 שנים www.ticketnet.co.ilאבל אני חושב שזה כבר מאוחר מדי (לסוף השבוע הקרוב, בכל אופן)
פורסם 2003 במאי 2122 שנים בעע אני מקווה שלא אזלו הכרטיסים ברב חן הרצליה טוב לא נורא מקסימום אני אבוא לכניסה ארוץ על הקיר אבעט בראש של השומר, אדפוק כמה גלגלונים אעשה איזה קפיצת 200 מטר לתוך האולם, תוך תמרוני התחמקות מפופקורן :-X (כן שיחקתי יותר מדי במשחק הזה )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.