עבור לתוכן

סידור מאווררים מחדש במארז סונטה.

Featured Replies

פורסם

במסגרת שידרוג וריענון מקיפים של המחשב הישן שלי הזמנתי ספק חדש (seasonic S12 430W שיחליף HEC מיושן ופחות יעיל), דיסק קשיח חדש שיחליף את ה-80 ג"ב הישן (יהיו במארז כעת 2 דיסקים SATA) ושני מאווררי 120 מ"מ של scythe, אחת מהם מסדרת s-flex במהירות 1200 סל"ד והשני מסדרת slipstream שהזמנתי בעיקר מסקרנות לאור הביקורות המהללות. המאוורר שהזמנתי היה 1200 סל"ד, אבל מה שיגיע אלי בקרוב בדואר יהיה 1600 סל"ד. המארז שלי הוא סונטה I שהספק והמאוורר המקוריים שלו מזמן שבקו חיים, מאוורר הפליטה הנוכחי שלי הוא TT smartfan שאני לא ממש מרוצה מהביצועים שלו (וזה, דרך אגב, לא המוצר הראשון של TT שמאכזב אותי).

המחשב שלי זקוק לאיוורור נאות (נמצא בחדר לא ממוזג + קיץ ישראלי ובנוסף ייתכן שאני אוסיף כרטיס מסך דיסקרטי בעוד מס' חודשים), המחשבה שלי הייתה להחליף את המאוורר המקורי של ה-tuniq עם ה-slipstream תוך שימוש בבקרת המהירות של ה-TT, להרכיב את המאוורר של ה-tuniq כמאוורר midship מאחורי כלוב הדיסקים הקשיחים (ישפר את זרימת האוויר על פני הדיסקים ולוח האם) במהירות סיבוב נמוכה (במהירות זאת הוא חרישי לחלוטין) ולבסוף להעיף את ה-TT ולהתקין את ה-s-flex כמאוורר פליטה.

אפשרות נוספת היא להתקין את ה-s-flex ב-HSF של המעבד (בשל אמינותו הרבה) ואת ה-slipstream עם בקרת מהירות כמאוורר פליטה.

אשמח לקבל חוות דעת והמלצות נוספות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים