עבור לתוכן

Dell 2009w שווה את הקניה?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מסך ומצאתי את המסך גקךך 2009' במחיר של 1400, למטרה של עבודה ביתית, אני מתכנתת.

יש מסך במחיר הזה שיותר טוב ממנו שגם PIVOT מלא, הכוונה לא רק בהיפוך המסך אלא גם מתכוונן לגובה ומסתובב מהבסיס?

יש המלצות????

פורסם

ב-1400 מדובר במסך חביב. חלק מהמקומות תמחרו אותו קרוב ל-2000, מה שהפך אותו ללא משתלם בעליל.

אם יש אפשרות להעלות את התקציב לסדר גודל של 2K הייתי ממליץ על מסך 20" לא רחב איכותי, כגון ה-DELL 2007FP או ה-HP LP2065, שגם להם יש Pivot מלא (ובנוסף פאנל הרבה יותר איכותי).

פורסם
  • מחבר

ואם בכל זאת אני רוצה מסך רחב אבל איכותי איזה מסך איכותי מומלץ?

פורסם

ואם בכל זאת אני רוצה מסך רחב אבל איכותי איזה מסך איכותי מומלץ?

הבנתי שהגיעו יחידות אחרונות של ה-2007WFP לפנדה. היו פה לא מעט דיונים על זה. אבל זה היה בשבוע שעבר, ובקצב שהמסכים האלה נחטפים, יכול להיות שלא נשאר להם כלום.

מחיר גם כן סביב ה-2000.

פורסם
  • מחבר

למה המסך הוא יותר טוב? איך זה בא לידי ביטוי?

אני קצת מבולבלת, יחס הניגודיות קטן יותר, זמן תגובה גדול יותר....איך זה יותר טוב?

ולמה בעצם, אם הוא כל כך טוב הפסיקו את הייצור שלו?

פורסם

כל הנתונים שאת רואה על הנייר הם שונים לגמרי במציאות.

תקראי את הסיקורים על הפאנלים שנמצאים בנעוץ או שתריצי חיפוש, זה נטחן פה...

פורסם
  • מחבר

יש כבר אנשים שקנו את ה-2009W, שניסו אותו ואמרו שהוא פחות טוב?

ומה הכוונה בחביב? רואים טוב, לא רואים טוב? ניתן לראות טקסט לאורך זמן? סרטים?

פורסם

ההבדלים העיקריים ב2007wfp הם (בקצרה) זויות צפייה יותר רחבות וצבעים יותר מדוייקים.

המסכים הפשוטים מהירים יותר.

והפסיקו לייצר בגלל שזהו קו ייצור פחות רווחי.

פורסם

המסכים הפשוטים מהירים יותר.

במקרה הזה זה לא כ"כ נכון. ה-2009W הוא 5MS, ומסכי 5MS איטיים יותר מה-2007WFP. מסכי 2MS באמת מהירים יותר, אבל זה כבר ברמות שאי-אפשר להרגיש.

זווית צפייה היא פרמטר חשוב במיוחד כשעובדים במצב Portrait, משום שאז הזויות האנכיות הצרות של פאנל TN הופכות לאופקיות, ולעין האנושית הבדלי הגוונים לאורך של קו אופקי יפריעו יותר (שלא נדבר על מצב שבו יש יותר מאדם אחד מול המסך).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים