עבור לתוכן

שאלה על קירור במעבד AMD 6400+ X2 יש לי כמה שאלות...

Featured Replies

פורסם

הוא עם מאוורר יותר קטן ופחות צלעות (ועל היטסינק קטן יותר)

בקשר ל33 מעלות ביום חם, או שאנחנו לא מדברים על אותם ימים חמים , או שאתה מדבר על 10 דקות אחרי שהדלקת את המחשב , או שאתה בחדר קריר הרבה יותר משלי.

המחשב שלי יושב מתחת לשולחן לא באיזור הכי מאוורר ואני לא מכבה אותו (בכלל) והטמפ' מתיצבת ביום חם על 40 מעלות (בתוך המארז כ30 וקצת מעלות - בחדר 27).

מה שאתה מדבר עליו זה 0 התחממות בארך מעבר לאוויר בתוך המארז - משהו שלא יכול לקרה.

מה הטמפ' אחרי חצי שעה של LOAD?

(וד"א , ה6400 יותר חם)

ליביו

פורסם

אני יכול להוסיף ולתמוך , מכיוון שאצלי, המעבד מומהר ל- 3.01 מסוג 4200+ כפול ליבה.

במקסימום מאמץ, הוא מגיע לי ל- 60, זה גם כאשר כל המאוררים פועלים על המהירות הכי נמוכה, וזה די חם, כי המשחב הוא מתחת לשוחן וכאשר אני עם מזגן, אני בפירוש מרגיש את החום יוצא מתחת לשולחן (2 מאוררים במארז שלי של 120 מ"מ שמוציאים אוויר) והספק, כל זה מוציא חום בצורה ממש גבוהה.

כמו כן, ללא מאמץ בכלל, הטמפ' מתייצבת אצלי על 38. לא יודע, דווקא זה כן אפשרי לרדת ל- 33 מעלו., אבל רק עם קירור מאסיבי ועם הוצאת אוויר מטורפת מהמארז כי ביום חם, אין סיכוי.

פורסם

אז איך אתה מסביר את זה שיש בORB FX 30--40 מעלות ..!? והוא לא עולה מזה...

מה אתם אומרים על הTHARMALTAKE V1?!

הסקירות שקראת התבצעו עם מארז דלת פתוחה, וטמפרטורת חדר של בין 20 ל 25 מעלות.

הלוואי עלינו תנאים כאלו כל השנה.

ה ORBים למיניהם, חוץ מה MAX ORB היקר, חלשים בהרבה מהאינפינטי.

פורסם

AUTOMATICS - אני אוסיף על מה שאמרת שגם אם המעבד שלך הוא 90 ננומטר ישן , קח בחשבון שה6000 וה6400 חמים ממנו משמעותית.

ולכן יש חשיבות גדולה מאוד לקחת קירור מצוין למעבד הזה.

ליביו

פורסם
  • מחבר

בואו אסדר לכם קצת את הבלאגן...

מה שאני מתכוון בקשר לORB FX זה מחשב ביתי .. לא סקירה וכו'...

ראיתי ביוטיוב אותו עובד ומה המעלות שלו... והמחשב עובד באמצע משחק למשל או משהו... ומראים את האמוורר הזה...

בקשר למארז שלי...

יש לי מארז של JSP-TECH EZCOOL אם אתם מגירים...

למארז הזה יש בדלת מאוורר להכנסת חום של 25 ס"מ מאוורר ענקק!! ועוד מאוורר על הפאנל איפה שהחיבורים 120MM

והמאוורר של הספק שלי .. של LIBERTY ENERMAX 400W

והמחשב עובד בסביבה דיי חמה.. לא כל הזמן אני מפעיל מזחגן...

הטמפרטורות של המארז הלוח אם וכל הסביבה של זה זה 40 מעלות בממוצע...

אני צריך מאוורר טוב שיקרר את המעבד ושיהיה שקט.. אני מתכנןלעשות לAMD 6400 שלי OC.... תודה לכם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים