פורסם 2003 במאי 1822 שנים קיבלתי את המחשב סוף סוף ! עכשיו, יש לי מאורר 120 של אנרמקס בקדמת המארז שלפי הנתונים דוחף 95 CFM ואותו אחד מאחורה ! (זה אמור לעבור את הביצועים של 2 של 80 שמכניסים ומוציאים ~), ד"א הם על המהירות המקס' לינק לנתונים שלו - http://www.enermax.com.tw/uc-8fab.htm על המעבד יש SK-7 ועליו SF 2 במהירות מקס' המשחה הטרמית שנמרחה היא ננו טרם בלו. ובכל זאת המעלות שלי ב-IDLE (עוד לא התקנתי וינדואס כי אין לי דיסק כרגע ) הם 36-37 ! לדעתי זה גבוה מידי למעבד הזה ועוד ללא O/C וללא שום שינוי מתח. מה יכול לגרום לזה ?! נ.ב יכול להיות שהביוס קצת מזייף באיזה כמה מעלות ואני סתם בלחץ ?
פורסם 2003 במאי 1822 שנים אם המפרט שלך מעודכן,אז הבעיה היא בביוס באמת - תעדכן לגרסה 14 במקרה ויש לך REV 2,במקרה שלא - תחפש בטקסטים של הביוסים.
פורסם 2003 במאי 1822 שנים מחבר כן, הלוח REV2, אז אתה אומר שהבעיה בו ?אני מודאאאג, אני יודע שהמארז הזה הוא לא דה בסט בכל הנוגע לקירור אבל הקירור שלו כרגע לא נופל מאיזה אנרמקסעם 4 קולרמסטרים או SF'ים.ד"א אני חייב לשבח את המאוררים של אנרמקס שבניגוד ל-SF2 (שקודח לי במוח ומזכיר לי את הטיפולים אצל רופאת השיניים)לא עושים רעש בכלל ! 30DBA ~ זה כלום (לדעתי לפחות)
פורסם 2003 במאי 1822 שנים מחבר טמפ' החדר נמוכה מאוד, המזגן דולק (תאמין לי המזגנים המפוצלים האלו של תדיראן כולים להקפיא לך ת'תחת)בשביל טמפ' IDLE היא גבוהה, אני מכיר אנשים שב-2200 מה"צ הם ב-40 ב- FULL LOAD....
פורסם 2003 במאי 1822 שנים מחבר תודה על האישור, אבן ירדה מהלב- 29 ב-IDLE זה לא רע בכלל...צפו לתוצאות O/C בקרוב...ד"א עדכון ביוס יפתור את הבעיה ?
פורסם 2003 במאי 1822 שנים תודה על האישור, אבן ירדה מהלב- 29 ב-IDLE זה לא רע בכלל...צפו לתוצאות O/C בקרוב...ד"א עדכון ביוס יפתור את הבעיה ?אולי כן ואולי לא, לוח של אסוס?
פורסם 2003 במאי 1822 שנים יפתור.אני גם הייתי מודאג לפני העידכון אבל עכשיו הכל פסדר גמור.אני על 41 בפול לואד וזה עם אוברקלוק ל 2305 מה"צ, SK7 ומאוורר של וולקנו 7+ על המהירות הכי נמוכה...
פורסם 2003 במאי 1922 שנים יש גם בעיה בלוח הזה ABIT-NF-SL??????בבעיה של טמפרטורהכי גם הטמפרטורה שלי גם קצת גבוה43 בה IDLE ועם וולקנו 9 מעבד 2100יכול להיות שזאת בעיה בביוס מה שאמרתם ?????מאיפה הכי טוב להוריד ביוס חדש ?
פורסם 2003 במאי 1922 שנים מחבר רגע רגע, גם סנדרה מאשרת משהו כמו 39-41 מעלות, wtf is that ?! בל אופן לאיזו גרסא לעדכן ? אפשר לינק ישיר לביוס הכי מומלץ ל- ABIT NF-7 REV 2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.