פורסם 2008 ביוני 2117 שנים משחק טוב.אני לא כל כך רואה כדורגל אבל בגלל שאני רוסי אז ראיתי את המחק במקום להתכונן למגן . רוסיההההההה
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים כל הכבוד לרוסיה , בהחלט מגיע לה לעלות אבל ליבי ליבי עם הולנד .....איזה משחק גרוע היה לה היום....
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים לעזאזל ממש רציתי את הולנד בגמר... אך למען האמת היום הם שיחקו ברמה נמוכה יחסית לזו של רוסיה והם הפגינו יכולת ראויה ומגיע להם,ישר כוח
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים הרוסים על סמים!!!!איך בן אדם יכול לרוץ ספירנט כזה בדקה 120 של המשחקאיזה כושרטוב נו אני מבין אותם אצלם במדינה קר תמיד תמיד נמצאים בכושר.
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים מה הקשר קור לכושר?בוא נפשט לך למה הוא התכוון:בגלל הקור,הם עושים הרבה תרגילי ואימוני כושר,כדי לשמור על חום גופם.לקחת את זה רציני מדי,קצת הומור.פעם הבאה,הסבר עם בדידים.
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים מישחק ענק מצד רוסיה ממש נהנתי ואיך קוראים לו מיספר 10 מרוסיה שחקן ענק חבל שהוא לא משחק בקבוצות הגדולות באירופה
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים Andrey Arshavin לפי מיטב ידיעתי הוא משחק כל הקריירה בזניט סנט פטרבורג, ותסמוך עליהם שהם משלמים לו כהלכה, האולגרכים האלה מצד שני, באמת לא רואים הרבה בליגות הבחירות שחקנים ממזרח אירופה.
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים זה היה רק חימום למה שיהיה היום בערב...אני לא מבין את ואן באסטן. הוא הולך כל המשחק על מסירות קצרות דרך האמצע. הוא לא מבין שזה לא הולך ככה נגד רוסיה וצריך לשנות משו.גם אני לא מבין למה הוא שם ילד בן 20 ולא את רובן.רוסיה שיחקו חכם. מסירות ארוכות לחלוצים המהירים מול העגלות של הולנד, ולחץ על כל המגרש.פורצה איטליה!
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים בעע , המשחק הראשון שאני רואה הטורניר הזה של הולנד והם מאכזבים רוסיה פשוט לחצה כל המשחק , ואני לא מבין את VAN BUSTEN הזה למה לעזאזל הוא לא הכניס את ARIAN ROBEN????אחת הטעויות הקריטיות של המשחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.