פורסם 2008 ביוני 2117 שנים המחשב שלי סובל מאיטיות משמעותית בגלישה באינטרנט (במיוחד לאחר מספר שעות עבודה).לאחר איתחול הבעיה נפתרת לזמן מה.במשחקים אני לא מרגיש שום ירידה בביצועים, רק בשימוש בדפדפן.צירפתי גרף צריכת CPU בשימוש בפיירפוקס.מה יכולה להיות הבעיה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים התהליך של פיירפוקס מעמיס על המעבד?ניסית להפעיל את פיירפוקס במצב הבטוח שלו (יש קיצור דרך בקבוצת תוכניות שלו)?
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים תצלם את לשונית PROCESSES.אם זה באמת הפיירפוקס כנראה שזה מתוסף בעייתי שמופעל אצלך.
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים גם אצלי הFF טוחן זיכרון (עומד על בד"כ 200M)שים לב מה קורה שסוגרים את HW, האתר הזה נורא מכביד
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים זיכרון ניחא, לרוב יש היום 2 גיגה ומעלה, אבל צריכת מעבד כמו שהוא הראה זה חריג.
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים גם לי זה ככה עם FFזה פשוט בעיה אצלהםאני לא יכול להפעיל את ה FF עם איזה 3 אתרים פתוחים ביד זה עושה עומס אשאבל לא בכל אתר
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים לא נתקלתי בבעיה כזאת אצלי גם שאני עם 15+ טאבים פתוחים, יכול להיות שגם אצלך יש תוסף בעייתי שגורם לזה.
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים מחבר הבעיה לא ספציפית לפיירפוקס בלבד, קורה גם באקספלורר.צירפתי רשימת תהליכים שרצים אצלי כתמונהאני נוטה לחשוב שמדובר בבעיית חומרה (במעבד? בקירור?), אבקש להחזיר ההודעה לפורום חומרה.מה שמעניין שבמשחקים לדוגמא אני לא רואה בעיה...[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.