פורסם 2008 ביוני 2117 שנים מחבר תודה על כל המידע.ביקשתי מהמוכר עכשיו מספר חבילה על מנת לעקוב, אבל הוא אמר שהוא כבר ביצע את השליחה, ומעקב זה בתוספת תשלום.הוא אמר שבד"כ זה לוקח 7 ימים, אבל בארצות מסוימות זה לוקח גם 21 (אני מאמין שישראל היא אחת מהן :-\ )נקווה שילך בסדר.
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים אתם בטוחים שיש עיצומים בדואר?בשבועיים האחרונים קיבלתי 2 חבילות.אחת מהארץ והשניה מהונגקונגכן יש עיצומים בדוארזה לא אומר שהם לא עובדיםפ בכלל זה אומר שהם עובדים במתכונת חלקית ובשעות עבודה מצומצמים.תודה על כל המידע.ביקשתי מהמוכר עכשיו מספר חבילה על מנת לעקוב, אבל הוא אמר שהוא כבר ביצע את השליחה, ומעקב זה בתוספת תשלום.הוא אמר שבד"כ זה לוקח 7 ימים, אבל בארצות מסוימות זה לוקח גם 21 (אני מאמין שישראל היא אחת מהן :-\ )נקווה שילך בסדר. (אני מדבר על ארצות הברית)תלוי איזה סוג משלוח הוא בחריש סוג שמגיע תוך6-10 יוםיש סוג שמגיע תוך 14 יוםובקיצור תוך 21 יום החבילה אמורה להיות אצלך
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים תראה יש הרבה סוגים של דוארהרוב שולחים דואר "עדיפות".זה יגיע בטוח עד 21 יום.מה שכן נמאס נמאס מהדואר הזה355 יום בשנה הם בעיצומים או בשביתהנמאס נמאס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.