פורסם 2008 ביוני 2117 שנים שלום לכולם.. ביצעתי רכישה בebay, ואני רוצה לשלם עליה (יותר נכוון אני חייב ) עכשיו פתחתי משתמש בpaypal, והכנסתי כרטיס אשראי... אבל איך בדיוק אני מכניס כסף לחשבון שלי? אני לוחץ "Add funds", אבל הוא נותן לי אפשרות רק מבנקים בארה"ב.. עזרה בבקשה. Install
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים אתה לא מפקיד כסף ב PPזה פשוט כמו מתווך.כאשר אתה משלם אתה מכניס את פרטי ה PP שלך.והתשלום פשוט יורד מהכרטיס אשראי שלך.היתרון של זה. הוא שהמוכר אינו יודע את פרטי כרטיס האשראי שלךאלה רק את שם המשתמש שלך ב PP
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים מחבר עכשיו אני צריך לשלם 40$, אז אני פשוט מכניס את פרטי הpaypal שלי והכסף יורד מהחשבון?ובחשבון הpaypal" יהיה רשום שהוצאתי 40$?
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים אם התחייבת בטח קיבלת אימייל שבו מפורט העיסקה , כנס אליו , לחץ על PAY ותעקוב אחר ההוראות , פשוט ביותר
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים פתחת חשבון בPP, הכנסת שם פרטי כרטיס אשראי בינלאומי וגם פרטי שילוח.כנס לעמוד המכירה של המוצר שבו זכית והתחייבת לרכוש, לחץ שם על PAY NOW, לחץ אישור, הכנס את האימייל והסיסמא שלך בפייפאל בעמוד החדש שהופנית אליו, לחץ NEXT, לחץ אישור.זהו - שילמת.עכשיו תוך 10 שניות אתה צריך לקבל אימייל לג'ימייל גם מPP וגם מEBAY.(אםז ה לא ג'ימייל, יכול לקחת יותר זמן)
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים מחבר ;D העסקה בוצעה. בוא נקווה שנקבל את החבילה בקרוב..במידה ואני רואה שלאחר זמן ממושך אני לא מקבל שום חבילה, מה אני צריך לעשות?
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים לפנות אל המוכר ולשאול אותו..ולפתוח דיספוט אם אתה לא מקבל את החבילה תוך 21 יום
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים ב PAY PAL אתה יכול לפתוח Dispute עד 45 יום לאחר התשלום. שים לעצמך מזכר, אני פעם בטעות פספסתי את זה ונידפקתי (לא שלחו לי משהו). הדיספויט של EBAY שווה לתחת, פעם פתחתי והחרות האלה לא עשו שום דבר.
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים מחבר אז לאחר 21 יום לשאול את המוכר מה קורה, ואחרי 30 יום לפתוח Dispute בpaypal?
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים בעיקרון כן.שים לב שאתה קונה ממוכרים בעלי FEEDBACKS טוביםעדיף POWER SELLERמה שכן תעקוב בחדשות אחרי עיצומים או שביתות במכסזה יכול לעקב משמעותית את המשלוח.
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים ב PAY PAL אתה יכול לפתוח Dispute עד 45 יום לאחר התשלום. שים לעצמך מזכר, אני פעם בטעות פספסתי את זה ונידפקתי (לא שלחו לי משהו). הדיספויט של EBAY שווה לתחת, פעם פתחתי והחרות האלה לא עשו שום דבר. פותחים גם דיספוט וPAYPAL ואחרי שבוע מהפתיחה מעבירים לclaim כנראה שאתה לא העברת ונדפקתה הדיספוט נסגר בעיקרון כן. שים לב שאתה קונה ממוכרים בעלי FEEDBACKS טובים עדיף POWER SELLER מה שכן תעקוב בחדשות אחרי עיצומים או שביתות במכס זה יכול לעקב משמעותית את המשלוח. יש כרגע עיצומים בדואר וכרגע החבילה שלי מתעקבת וכמו כן תבקש קוד מעקב
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים כאשר קיבלת מוצר דפוק, לא קיבלת מוצר כמו שצריך , או לא קיבלת בכלל ואתה רוצה בחזרה את הכסףאז יש תהליךפותחים DISPUTE - זה מכריח את המוכר \ הקונה לתקשר עם הצד השני תוך זמן סביר על מנת לקבל את כספו בחזרה או לפתור את הבעייה לשביעות שתי הצדדיםתוך כדי התהליך יש אנשים שיושבים ומסתכלים על ההתכתבויות (חשוב שיהיו מפורטות וברורות) ופוסקים לטובת אחד הצדדים במקרה שנדרשת התערבות צד שלישי - שזה הפייפל במקרה הזה .אם וכאשר אין תקשורת כמו שצריך מהצד השני אז מעלים דרגה את ה DISPUTE ל CLAIM - זה כבר דרישה ברורה מצד הקונה לכספו בחזרה, ואם המוכר לא מסכים מרצונו להחזיר את הכסף, והקונה הוכיח שהוא לא קיבל מוצר, קיבל מוצר דפוק ,אז הPAYPAL מחזירים את הכסף בחזרה גם ללא רצון המוכר במקרה הקיצוני ביותר האפשרי.
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים אתם בטוחים שיש עיצומים בדואר?בשבועיים האחרונים קיבלתי 2 חבילות.אחת מהארץ והשניה מהונגקונג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.