עבור לתוכן

L2000CP

Featured Replies

פורסם

רכשתי את המסך ואני מאושר עד הגג.

ההבדל בין המסך הזה למסך TN הוא הבדל של שמיים וארץ, פתאום הבנתי שהלבן שהייתי רגיל אליו במסך הקודם שלי 17" L1750SQ

הוא בעצם אפור בהיר והשחור הוא אפור כהה.

אני לא מבין גדול בעניין אבל מבחינת בעיות הכיול שדובר עליהן בדגם L2000C לא ראיתי דבר שעין רגילה יכולה להבחין בו.

אין לי הרבה מה להגיד עליו חוץ מזה שבשבילי הוא שיפור אדיר בכל תחומי השימוש שלי במחשב - עריכת תמונות, משחקים, סרטים וטקסט.

אם יהיה לכם שאלות ספציפיות על המסך אני ישמח לענות.

המלצה שלי : בשום פנים ואופן אל תתפשרו על מסך בעל צג TN אלא אם כן אתם בבעיה תקציבית, אני את המסך רכשתי בקצת פחות מ2000 ש"ח.

פורסם

מזל טוב על הרכישה ושמח שאתה מרוצה.

:xyxthumbs:

אני הייתי בדעתך מאז שראיתי את מסך ה-IPS הראשון בחיים שלי. מדובר דווקא במסך של מחשב נייד T42 - בגודל 15" ורזולוציה של 1400X1050. מאז אמרתי שלעולם לא אקנה שום מסך LCD שאינו IPS (למרות שלאחרונה VA התקדם וכמעט אינו נופל מ-IPS בדבר, ובחלק מהפרמטרים מתעלה עליו).

אבל ההמלצה הזו לא מתאימה לכל אחד. מסכי TN גם התקדמו, ולמרות שהם עדיין נחותים משמעותית מהאחרים, יש אנשים רבים שעבורם ההבדלים לא יהיו קריטיים מספיק כדי להצדיק השקעה גדולה משמעותית.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

איך המסך מבחינת חום(מתחמם או שנשאר רגוע)?

כשעוברים לרזולוציות נמוכות יותר האם רואים טוב או שרואים מרוח ובאיזה רזולוציה אתה בד"כ עובד?

איך הוא מבחינת - בריאות - האם מציק לעיניים אחרי שעות ארוכות ואיך הוא מול מסכי CRT (טריניטרון) למשל?

מבחינת מחיר זו הקניה הכי משתלמת, השאלה האם המסך בנוי מחומרים איכותיים או זולים-בינוניים.

מאוד חשוב לי זה קטע של איכות בנייה שלא יהיו בו זליגות קרינה לא רצויות או רעשים מוזרים.

פורסם

:) דבר ראשון מזל טוב, אחלה מסך! :)

דבר שני, אתה יכול להגיד איך המסך בסרטוני 720p, כמו כאן?

ואיך הוא במשחקים?

פורסם

שלום, אשמח אם תוכל לענות לי על מספר שאלות בנוגע למסך...

איך הוא בטקסט, בישיבה של שעות ארוכות הוא "מציק" או שהוא סבבה?

האם יש לו הילה סגולה בקצוות כמו ב - 2007FP?

תודה

יבגני

פורסם

לכל מסך IPS יש הילה סגולה בקצוות. משום מה ב-2007FP היא חזקה יותר מכל מסך IPS אחר שיצא לי לראות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים