פורסם 2003 במאי 1822 שנים אחרי שאני מבצע O/C, לפי מה שהבנתי, אני אמור לבדוק את יציבות המערכת.מה אני צריך לעשות ואיך אני מוודא שהמערכת יציבה?כמובן חוץ מבדיקת הטמפ'...
פורסם 2003 במאי 1822 שנים כן באמת, מה עושים ? אם אני מריך 10 לופם בפריים 95 זה אומר משהו ? איך אני ידע לבטח שהמערגת יציבה?
פורסם 2003 במאי 1822 שנים הורדתי את פריים ואני לא יודע איך מרציים אותה!!אתם יכולים להסביר צעד אחר צעד איך בדיוק מגדירים אותה לרוץ?תודה מקרב לב
פורסם 2003 במאי 1822 שנים מחבר בועז, חשבת אולי לא להרוס לי את התי'רד?!?!?!?פתחתי ת'ירד במטרה לשאול שאלה שחשוב לי לדעת את התשובה שלה ואתה בא ושואל שאלות אחרות? תפתח ת'ירד אחר!!!מה זה צריך להיות?!?!?!?
פורסם 2003 במאי 1822 שנים כשאתם חושבים שאתם לקראת השיא של האובר, תתחילו להריץ את סנדרה לאיזה שעה כל שינוי. הגעתם למצב של אי יציבות? רדו למדרגה לפני מה שהגעתם ואז תריצו פריים לכמה שיותךר זמן, כלומר אפילו 12 שעות...
פורסם 2003 במאי 1822 שנים מחבר כשאתם חושבים שאתם לקראת השיא של האובר, תתחילו להריץ את סנדרה לאיזה שעה כל שינוי. הגעתם למצב של אי יציבות? רדו למדרגה לפני מה שהגעתם ואז תריצו פריים לכמה שיותךר זמן, כלומר אפילו 12 שעות...שמע, אני לא ממש מבין ב O/C אז אם אפשר במילים קצת פחות ......מה זה פריים? מה זה סנדרה?תודה מראש!
פורסם 2003 במאי 1822 שנים prime - תוכנה שאמורה לאמץ את המעבד sandra - תוכנה דיי כללית .. מפרטת לך את כל החלקים שיש לך במחשב וניתן לעשות איתה באנץ מארק לזכרון מעבד וכו'(באנץ מארק זה מעיין בדיקה)בכל מקרה , תבצעו את האובר קלוק , ואז תנסו לאמץ את המעבד\זכרון (מה שהמהרתם בקיצור)תוריד את אחת מהתוכנות האלו מדף ההורדות של האתר .
פורסם 2003 במאי 1822 שנים מחבר קודם כל תודה על ההסבר!ויש לי שאלה... אחרי שאני עושה O/C ומאמץ את המעבד עם התוכנה סנדרה, איך אני יודע שהגעתי למצב שהמערכת לא יציבה? המחשב מתחיל לעשות ריסטארטים, להתקע וכאלה?
פורסם 2003 במאי 1822 שנים או שהמחשב יתקע,או שתקבל מסכים כחולים או שהמחשב יעשה ריסטרטאם אתה עושה אוברקלוק אז יכולים להופיע עיוותים בצבעים ובתמונות או שמשחקים יתקעו
פורסם 2003 במאי 1822 שנים מחבר אם אתה עושה אוברקלוק אז יכולים להופיע עיוותים בצבעים ובתמונות למה שיופיעו עיוותים בצבעים? אני לא מתכוון לעשות OC לכרטיס מסך... רק למעבד.וחוצמזה כמה זמן אני אמור להריץ את התוכנה סנדרה (התוכנה שמאמצת את המעבד) ? עד שהמחשב יקרוס??
פורסם 2003 במאי 1822 שנים אמרתי אם אתה עושה אוברקלוק לכרטיס מסך,יש כאלה שעושיםבקשר לשאלה השניה,רצוי להריץ תוכנות כאלה (סנדרה,פריים) ל 12 שעותכדי לוודא יציבות מקסימלית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.