פורסם 2008 ביוני 2117 שנים טוב בדיוק עכשיו הוספתי עוד מסך 19' לאחד זהה שיש לי אז כמה שאלות1.אני יודע שיש כמה מצבים, איך בוחרים אותם? בדרייברים של ATI לא מצאתי כלום2.ברגע שיש יישום על מסך מלא ואני מעביר תוכנה במסך אחר לפוקוס היישום שעל מסך מלא מתמזעריש דרך לבטל את זה?
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים 1. כמה מצבים של מה?2. מוזר. לא נתקלתי בתופעה כזו באף מקרה שבו עבדתי מול 2 מסכים.
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים מחבר 1.כבר מצאתי את ההגדרות אז לא משנההתכוונתי למשלא.שניהם זהיםב.המשני ממשיך את הראשון אנכיתג.המשני ממשיך את הראשון אופקיתוכאלהבנוגע ל2 אני פשוט מריץ משחק בראשי וברגע שאני מזיז את העכבר ימינה למשני (למשל להמשיך לגלוש בFF) אז המשחק ישר מתמזער
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים בנוגע ל2 אני פשוט מריץ משחק בראשי וברגע שאני מזיז את העכבר ימינה למשני (למשל להמשיך לגלוש בFF) אז המשחק ישר מתמזעראה... הבנתי עכשיו. משום מה בהתחלה חשבתי שאתה מדבר על חלון MAXIMIZED, ולא על FULLSCREEN. טעות שלי.כן, זו תופעה מוכרת. אם יש דרך למנוע אותה, אני עוד לא פגשתי.
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים מחבר ניסיתי להפוך אותו לwindowd ולהעביר אותו למסך אחרהעניין הוא שברגע שאני מעביר אותו למשני המשחק בעצם תקוע לגמרי (אפילו תפריטים לא רואים...)ברגע שמחזירים אותו לראשי הכל עובד שוב
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים ניסיתי להפוך אותו לwindowd ולהעביר אותו למסך אחרהעניין הוא שברגע שאני מעביר אותו למשני המשחק בעצם תקוע לגמרי (אפילו תפריטים לא רואים...)ברגע שמחזירים אותו לראשי הכל עובד שוביישומי FULLSCREEN לא אוהבים כשמזיזים אותם. מבחינתם יש רק מסך אחד והוא המסך שלהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.