עבור לתוכן

ייעוץ|מפרט למשחקים ללא 5500 OC

Featured Replies

פורסם

אז ככה זה המפרט שלי מ TMS למרות שחסרים להם הרמקולים שאני רוצה - EACAN 510

http://tms.co.il/preview/spec/6smr9nlw/1

אני מחפש מפרט או מ TMS או מנועה מחשבים או מ GIBOR או כל מקום אחר שקרוב לחיפה\קריות ואתם ממליצים עליו

הבעיה העיקרית זה שאני עוד לא יודע איזה כרטיס עדיף ה 4850 וה 9800 GTX+

ושאר הבעיות הן שבחצי חנויות אין חצי חלקים שאני רוצה וזה ממש ממש מטריף =\ איך לעזעזל אפשר לקנות ככה משהו? כשבחנות הראשונה חסר חלק כזה ובחנות שניה חסר חלק אחר \:

בעיקרון אני לא מתפשר על מסך ורמקולים והתקציב הוא 5500-5600עדיף מן הסתם כמות מקסימאלית של רכיבים מחנות אחת אם זה אפשרי כי אחרת זה כאב ראש^^

אשמח לעזרה כי אני ממש מממממש מבולבל כבר :kopfpatsch:

פורסם

כעיקרון בהחלט אחלה מפרט. אם אתה יכול שווה לקחת VX450 של Corsair במקום הספק של FSP.

בנוסף,שווה לך לקחת מסך Hannspree שהתרשמתי ממנו לטובה והוא כולל גם HDMI ועל הדרך לחסוך איזה 200-300 ש"ח.

בכסף הזה תוכל לשדרג ציוד היקפי או להשקיע בקירור נוסף למעבד או פשוט לקנות מארז שונה או להוסיף לו מאוררים וכו'

פורסם

אחלה מפרט רק תעשה לעצמך תודה ותשקיע קצת יותר בציוד היקפי... (עכבר ומקלדת...) כי בסופו של דבר אתה תתחרת שקנית את ההכי זול. תאמין לי.

פורסם

מפרט מאוזן בהחלט,

שווה להוסיף קירור למעבד במידה ואתה לא פוסל OC בעתיד - FREEZER 7 PRO יספיק פה, עולה באיזור ה100שח

באותה נשימה גם לוח אם EP35-DS3 במקום DS3L בשביל מייצבי מתח נוספים ועדיפים.

ספק כוח - CORSAIR 450VX יהיה פה מצויין אבל גם ה BLUE STORM לא רע בכלל!!

מסכים עם BASHASH - ציוד הקפי זה גורם מכריע בחווית המשחקים, הרי זה מה שנוגע לך בידיים בסופו של דבר - תשקול לקחת ציוד טוב יותר ממה שבחרת.

לגבי המסך שXTRACT אמר, לא מכיר, אם הוא יוכל לספק ביקורות ברשת או אפילו חו"ד אישית מפורטת יותר, זה יכול להיות מסך מעניין מאוד למחיר שלו - 300שח פחות מהאסוס משמע באיזור ה1200שח - לא רע!!!

כ.מסך - תשאר עם 4850 - ה 9800GTX עולה יותר ולא שווה את התוספת כסף לפי ביקורות בארץ ובחול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים