עבור לתוכן

המלצה למסך 20 אינצ' רחב VA או IPS בתקציב של 1000-1500 או יותר .

Featured Replies

פורסם

שלום, לאחר שענו לי על כמה שאלות, ערכתי את הדיון לעיקר שלו.

אני צריך המלצה למסך 20 אינצ' (לא צריך 22, אפילו שזה אותו המחיר) רחב של IPS או VA בכ-1000-1500, (המחיר גמיש במידה ואין מסכים מהפאנלים האלו בתקציב הנוכחי)

בעיקרון, אני מעוניין במסך מומלץ ומוכר אך שיהיה זול יחסית (אם יש משהו מתחת ל2000).

תודה רבה מראש.

פורסם

יש לרשותך מדריך המסכם את סוגי הפאנלים:

http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_b/

מסך עם פאנל איכותי תמיד יהיה יותר נעים מ-TN לעבודה משרדית בגלל אחידות גוונים טובה ואחידות תאורה משובחת. יש לפאנלים איכותיים גם יתרונות משלהם לגבי גרפיקה וסרטים לא רק בגלל זוויות צפייה רחבות אלא גם בגלל רפרודוקציית צבע מלאה (בזכות עומק צבע של 8-bit), ולחלקם יש ניגודיות מצטיינת עבור סרטים המגבירה את עומק השחור באופן משמעותי בהשוואה ל-TN.

בתקציב שלך לא ייכנס מסך מבוסס פאנל איכותי. אפשר להוסיף כ-200 שקלים לטובת ה-Samsung 971P מבוסס פאנל 19" S-PVA (לא רחב. אין 19" רחב עם פאנל איכותי). על הסמסונג יש סיקור בביקורת של 19" מובחרים בנעוץ. חסרונו הוא באי התאמתו למשחקים מהירים. נשאר בפנדה מלאי מוגבל אחרון של Dell 2007WFP שהוא 20" רחב. יש גם 20" לא-רחבים עם פאנל איכותי כגון Dell 2007FP או HP LP2065 לשימושים ורסטיליים (או LG L2000CP שאין לו עדיין ביקורות). לדעתי ה-20" הלא-רחבים עדיפים, כי הם נותנים שטח עבודה כולל גדול יותר אשר חושף יותר שורות טקסט לכל גלילה ומצב ה-Pivot שלו נוח יותר, ואילו ה-20" הרחב ינוצל במיטבו לשימוש העיקרי של סרטים בפורמט רחב. לשימושי טקסט ה-20" הלא-רחבים יתנו שטח עבודה יותר מועיל.

פורסם
  • מחבר

אוקי קראתי את המדריך והבנתי.

תודה.

פורסם
  • מחבר

אני אשמח לקבל המלצה למסך 20 אינצ' רחב VA או IPS (אם אין בכ-1500, אז אפשר גם יותר, מעניין אותי מה הכי זול (אך מומלץ) מהסוג הזה שניתן למצוא בשוק.

תודה רבה.

ערכתי את הדיון והכותרת, כרגע אני רק צריך המלצה :)

פורסם

המחירים ל 20 אינץ איכותי הוא בסביבות ה 2000 ש"ח

פורסם

המחירים מתחילים מפחות.

1845 ש"ח לLG L2000CP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים