עבור לתוכן

איפה בארץ אפשר לתקן מצלמה של Ricoh?

Featured Replies

פורסם

יש מקום שמטפל במצלמות שלהם (בתשלום לצערי כי קניתי אותה בארה"ב)?

פורסם

נסה אצל היבואן הרשמי - "קבוצת שמעוני".

אם הם לא מוכנים לתקן, תצטרך לשלוח אותה לתיקון בחו"ל (בהנחה שיש לך עדיין אחריות). באיזו חנות קנית?

פורסם

ככה זה כשמנסים להיות חכמים ולקנות מצלמה של יצרן כלשהו שהוא לא מוכר כל כך.

פורסם

גם לי יש מצלמה של ריקו שנקנתה בחו"ל (GX8), והדבר האחרון שהייתי רוצה זה להחליף אותה באחת מהאלטרנטיוות הגרועות שקיימות אצל יצרנים שכן משוווקים בארץ. עם כל הכבוד, אני לא קונה מצלמה מתוך ציפיה שיום אחד היא תתקלקל סוף סוף כדי אוכל להנות מהיכולת האמיתית שלה - לעבור תיקון בארץ. אני קונה מצלמה כדי לצלם, וצילומים שצילמתי עם הריקו שלי לא יכולתי לצלם עם שום מצלמת כיס אחרת.

אתה יודע Pc1ko, בשלב הזה הגיע הזמן שתנתב את ההשתתפות שלך בפורום לכיוונים יותר חיוביים. עד כה ההודעות שלך היו בעיקר תגובות גסות שפסלו כל דיעה אחרת (כולם כנראה כותבים "שטויות"), אבל נראה שעכשיו החלטת "לשדרג" את התרומה שלך לפורום. הבנאדם מבקש ייעוץ בנושא תיקון תקלה במצלמה וכל מה שיש לך לעשות זה לעקוץ אותו ולרדת על הבחירה שלו? אני מקווה בשבילך שבעולם הלא-ווירטואלי יש לך קצת יותר דרך ארץ.

פורסם
  • מחבר

תכלס לא אכפת לי מתגובות של אנשים כמוהו

שמעתי הרבה אנשים שחושבים שקאנון זה "הכי טוב" ו"מה זה החברה החרא שיש לך"

יש ל"קבוצת שמעוני" אתר או מייל?

פורסם

Boren. הבעיה היחידה שיש לי בפורום הזה זו אתה. אתה פשוט מורעל של פנקטס (בתחום הSLR), וזה פשוט מטריף אותי, מבחני ביצועים מראים שמצלמות מחברות כמו ניקון וקאנון, פשוט טובות יותר ואתה כל היום רק חופר על הפנטקס שלך. כל הפורום כבר השתכנע משטויות לדעתי. זאת הבעיה שלי בפורום. וכן יש לי דרך ארץ, בעולם הלא ווירטואלי וגם בווירטואלי.

תכנס לאתר Dprevieew ופשוט תתחיל להשוות את התוצאות של הפנטקס שאתה ממליץ עליה נגד מתחום אחרות בכל רמה ורמה, ותראה שלרב אם לא בכולן, הפנטקס נחותות.

Boren, הרמת ידע שלך בצילום די גבוהה, אבל יש דברים כנראה שאתה לא מבין, וחושב שאתה כן, וזה עוד דבר שמעצבן אותי. פשוט נמאס לי מזה. אני אפילו לא יודע למה אני נכנס לפורום הזה. אני כל הזמן מתעצבן מחדש על אנשים פה. כל פעם שאני נכנס אני מקווה לראות איזה משהו חדש אבל כל הזמן זה אותו דבר. יש ביטוי באנגלית שמתאר את זה: Same shit different day. אשכרה ככה.

אני חושב שאני אנתב את ההשתתפות שלי בפורום לכיוון היציאה, כי פשוט אין לי מה לחפש פה.

נ.ב: בורן, ההודעה הזאת ממש לא באה לפגוע בך. אלא להסביר לך בצורה, מצידי תקרא לזה , בוטה, חריפה מידי, מגעילה, את מה שאני רציתי להגיד, אם נפגעת מזה, מצטער. זאת לא הייתה הכוונה. אם תראה אי פעם שאני צודק, תעשה לי טובה ושלח לי הודעה לפרטי. אם אני טועה, אז כיף לך, שיכנעת את כל הפורום שאתה צודק. כל הכבוד (בלי שום ציניות).

פורסם

Boren. הבעיה היחידה שיש לי בפורום הזה זו אתה.

תצטרך ללמוד לחיות עם ה"בעיה" הזו, כי אני לא הולך לשום מקום.

אתה פשוט מורעל של פנקטס (בתחום הSLR)

hehe, יש לי מצלמות DSLR של מינולטה ואולימפוס ואני "מורעל של פנטקס", זה טוב! :lol:

וזה פשוט מטריף אותי, מבחני ביצועים מראים שמצלמות מחברות כמו ניקון וקאנון, פשוט טובות יותר ואתה כל היום רק חופר על הפנטקס שלך.

אל תזרוק לאוויר "מבחני ביצועים". תביא קישורים ואני מבטיח להתייחס למה שכתוב שם.

כל הפורום כבר השתכנע משטויות לדעתי. זאת הבעיה שלי בפורום. וכן יש לי דרך ארץ, בעולם הלא ווירטואלי וגם בווירטואלי.

אני מציע שתבדוק במילון את הביטוי "דרך ארץ". לא נראה לי שאתה מבין על מה מדובר.

תכנס לאתר Dprevieew ופשוט תתחיל להשוות את התוצאות של הפנטקס שאתה ממליץ עליה נגד מתחום אחרות בכל רמה ורמה, ותראה שלרב אם לא בכולן, הפנטקס נחותות.

אני מכיר את האתר. אתה מוזמן להביא קישורים ספציפיים, אבל לפני שאתה נכנס לזה כדאי שתקרא קצת חומר רקע, ושתכין טיעונים שמסבירים כיצד מצלמות של ניקון/קנון ב-ISO 800~1600 יכולות להתקרב לאיכות של מצלמות פנטקס ב-ISO 200 (והכוונה כמובן להשוואה בין עדשות של שתי החברות האלה שלהן לא קיימות גירסאות מיוצבות לבין העדשות של פנטקס, שכולן כידוע מיוצבות).

Boren, הרמת ידע שלך בצילום די גבוהה, אבל יש דברים כנראה שאתה לא מבין, וחושב שאתה כן, וזה עוד דבר שמעצבן אותי. פשוט נמאס לי מזה. אני אפילו לא יודע למה אני נכנס לפורום הזה. אני כל הזמן מתעצבן מחדש על אנשים פה. כל פעם שאני נכנס אני מקווה לראות איזה משהו חדש אבל כל הזמן זה אותו דבר. יש ביטוי באנגלית שמתאר את זה: Same shit different day. אשכרה ככה.

אף אחד לא מכריח אותך להשתתף בפורום, אבל כל זמן שאתה כאן מוטב שתתייחס בצורה מכובדת לשאר המשתתפים.

אני חושב שאני אנתב את ההשתתפות שלי בפורום לכיוון היציאה, כי פשוט אין לי מה לחפש פה.

אל תתן לדלת לפגוע בך בדרך החוצה :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים