פורסם 2003 במאי 1822 שנים בעבר פתחתי דיון על כך שיש לי לוח אם Gigabyte 8IEX מבוסס אינטל 845E אשר תומך בזכרונות במהירות 266. קניתי דאז גם זכרונות במהירות 333 במטרה שהזכרונות לא יהוו מכשול באוברקלוקינג. בדיון הקודם סיפרתי שכאשר אני מנסה לעלות את מהירותן של הזכרונות בעזרת אוברקלוקינג למערכת כולה אבל ביחס של מעבד:זכרונות 1:2.6 כאשר אני מעלה למעבד ביותר מ10 בבאס כלומר שהזכרונות עובדים במהירות 286 המערכת כבר לא עולה, אולם ביחס של 1:1 היא כן עולה.לכן חשבתי כל הזמן שמשהו לא תקין בזכרון ותכננתי להוכיח זאת ע"י זכרונות אחרים. עכשיו נמצאים בידי זכרונות 400MHZ אך גם איתם קרתה אותה בעיה! האם משהו אחר לא תקין כמו הלוח?
פורסם 2003 במאי 1922 שנים מחבר המעבד הוא נורטווד 2GHZ. והלוח תומך רשמית בזכרונות 266.זה לא אשמת המעבד כי ביחס זכרונות של 1:1 כבר הוספתי 30 לבאס.
פורסם 2003 במאי 1922 שנים אם יש לך שני זיכרונות שעושים את זה וידוע שזה לא המעבד אז תנסה להוסיף מתח לזיכרון ול VIO אם הלוח מאפשר את זה.
פורסם 2003 במאי 1922 שנים מחבר הוספתי הכי הרבה מתח שניתן לזכרון בלוח - 0.3V. הפעם המחשב נתקע לאחר דקה בווינדואז ולא בדרך אליו, גם שיפור אתה יכול בבקשה לפרט על הVIO?
פורסם 2003 במאי 1922 שנים VIO זה המתח שהסיגנלים לצ'יפסט פועלים בהם.זה יכול לעזור כי הצ'יפסט זה הדבר היחידי שלא בהכרח יכול לעמוד באוברקלוק.
פורסם 2003 במאי 2122 שנים מחבר אין לי אפשרות כזאת נזכרתי בפרוייקט שעשו אצל טום ובו בפעם הראשונה עשו OC ל2.4 למהירות 3GHZ וזכרתי שזה היה עם לוח GIGABYTE הסתכלתי שם והפרטים ככה: לוח - GIGABYTE GA-8IRXP (P4 Titan DDR) Revision: 2.0 - שלי דגם חדש יותר אבל גם עובד במהירות זכרונות 266 הם השתמשו ב256 MB, DDR-SDRAM, 166 MHz, Micron (DDR333) שלפי הסנדרה מה שהיה לי לפני התוספת מבוסס מיקרון אבל אז באו דברים משונים שאני לא יודע בקשר עליהם משום מה בלוח ההוא יש תוספת נכבדת יותר של אפשרות העלאה לזכרון למרות שהוא בכלל עובד במהירות איטית ממה שהוא אמור להיות ביחס של 1:2. חישוב של מהירות הזכרון ביחס של 1:2.6 מגלה שהוא היה אמור לעבוד במהירות 256. האם זה לא דבר אפשרי מבחינת הזכרון, או שאולי הלוח כאן מקשה? אלו גם התזמונים שהשתמשו שם אצלי הם יותר גבוהים חוץ מהאחרון שאצלי הוא על 7 נקודה משהוUSEC. האם ניתן להגיד שמשהו לא טוב בלוח? (יש גם חריץ PCI אחד שאם שמים בו את כרטיס הקול הוא משמיע רעשים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.