עבור לתוכן

Warping out...

Featured Replies

פורסם

dsc2176s2dc0.jpg

פורסם

נחמד, מזכיר לי מאוד את

delorean-profile-512.jpg

+

איך הכוכבים נמרחו ככה?

פורסם

במצלמות חצי מקצועיות עד מקצועיות אתה יכול לבצע חשיפה כמעט בלתי מוגבלת בזמן.

להערכתי זמן החשיפה כאן הוא כ15-20 דקות , כמובן בשעות הדימדומים בגלישה לתוך הלילה המוקדם,

או בסוף הלילה בגלישה לתוך הזריחה.

עם חצובה או משטח עומד קשיח מן הסתם...ויתכן עם פילטר שחור/כהה (לא הכרחי)...

החיסרון היחידי בעיקר במצלמות כגון זו , שהן חצי מקצועיות (ובכלל בדיגיטליות) שככל שהחשיפה ארוכה יותר ,

החיישן מתחמם יותר , נוצר יותר רעש בתמונה עקב ISO גבוה יותר, וככול שעושים כך יותר ,

מסתכנים ב HOT PIXELS בחיישן (בדומה למסכי LCD - פיקסלים מתים/פיקסלים מדומים (עובדים קבוע גם כשלא אמורים לעבוד)).

בסה"כ תמונה טובה מאד ניתן להוציא יותר מהמצלמה אולי לנסות סטפ אחד פחות + סטפ אחד יותר + סטפ נורמל

ולהוציא HDR היתה מתקבלת תמונה אחרת לגמרי ומאד מיוחדת.

ביצוע טוב, קונספט נהדר של שימוש בטבע - תזוזת כדה"א סביב עצמו וסביב השמש כדי לקבל אפקט תזוזת הכוכבים במעגל.

וויט בלנס באובר לטעמי , הייתי מצפה ליותר מ D50.

פורסם

ואיך בדיוק חשיפה של 20 דקות גרמה לכוכבים בלבד להמרח ככה (במעגל) ולשאר הדברים לא, בגלל סיבוב כדור הארץ??

פורסם

הרבה סבלנות, השתלם. השילוב של המדבר, הכוכבים, השלט ופנסי המכונית נותן הרבה עניין.

לדעתי האדמה מוארת מדי.

פורסם

לARTYOM

הכוכבים מסתובבים אבל לא הם אלו שגורמים לסיבוב,

כדה"א הוא זה שמסתובב... יחד עם המצלמה....... :kopfpatsch:

לR0TEM1

כן זו הבעיה שדיברתי עלייה , ייתכן WB גבוה , או חשיפה ארוכה מדיי, אוליי היה צריך להשתמש בפילטר חצויי שקוף-שחור/אפור,

כשהחלק הכהה מופנה לכיוון האדמה, אולי עריכה קלה כדי להכהות את איזור האדמה ,בכל מקרה הסבלנות השתלמה פחות או יותר...

פורסם

אוקי מדהים!

אבל באמת איך יש מריחה של הכוכבים? ואיך האור של המכונית מפסיק באמצע?

אפשר קצת הסברים בבקשה?

פורסם

לARTYOM

הכוכבים מסתובבים אבל לא הם אלו שגורמים לסיבוב,

כדה"א הוא זה שמסתובב... יחד עם המצלמה....... :kopfpatsch:

LOLOLOLOLOL

תקרא בבקשה את מה שאמרתי

ואיך בדיוק חשיפה של 20 דקות גרמה לכוכבים בלבד להמרח ככה (במעגל) ולשאר הדברים לא, בגלל סיבוב כדור הארץ??

תודה, כל טוב.

פורסם

זה כוכב הצפון באמצע שם, והכל נראה מסתובב סביבו. תמונה טובה, חבל שרכב חלף באמצע. אבל בגלל שזה קטוע זה נראה כאילו התחלת לצלם בדיוק כשהוא עבר ולכן זה כנראה בכוונה. צילום טוב מאד!

פורסם
  • מחבר

DMC-12 כאבוד!!@!@

תודה רבה על התגובות, לאלו שלא התחברו לשובלי התאורה של הרכב... מצ"ב גירסה נוספת, עם W.B קצת קריר יותר.

לדעתי היא משעממת יותר.

dsc2177s2kt4.jpg

פורסם

עם הזמן אני מתאהב בך יותר ויותר.

פורסם

אני אהבתי את התמונה הראשונה כמו שהיא, לי אישית זה גורם לחשוב יותר לכיוון של פלישת חייזרים או משהו (:

פורסם

התמונה הראשונה, שבה שובל הרכב מתחבר לתוכן של השלט, בהחלט טובה יותר. מה שכן, אולי היה עדיף אם השובל לא היה קטוע.

פורסם

ל ARTYOM.....

התמונה היא לא שלי , אבל היא מראה כאן בדיוק את האפקט.

רק עם זמן חשיפה של כ 7 שעות.

http://www.astronomie.be/Hambsch/namibia06/20D/img_4806-4933_640m.jpg

ואגב הגרסה השנייה הרבה יותר טובה , תמונה פחות מטאלית... ואם הייתה עם פנסי הרכב - היא הייתה מושלמת.

פורסם

^ החיישן לא נשרף אחרי 7 שעות? :o

מדהים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים