עבור לתוכן

בוט מדיסקט 98.

Featured Replies

פורסם

יש לי (יותר נכון היו לי...) שני דיסקטים זהים כאלו,ואני משתמש בהם כדי לפרמט ולהתקין אימג' של נורטון גוסט גירסה 6.החלטתי להשתעשע עם אחד מהם,אז קודם-כן גיביתי:העתקתי את כל הקבצים עליו לתיקיה בשולחן העבודה,ואח"כ פירמטתי אותו (בהתחלה כ MS-DOS start up disk שלא עבד....,ואח"כ פירמוט רגיל).

העתקתי את הקבצים מהתקיה ששמרתי בדסקטופ לדיסקט המפורמט,אבל אני לא מצליח לעשות BOOT ממנו! הוא כותב לי להוציא את הדיסק וללחוץ על כל מקש בשביל RESTART.

בדקתי שיש בדיוק אותם קבצים בתיקיה,בדיסקט ,וגם בדיסקט השני שלא נגעתי בו.

ניסיתי עם הדיסקט השני,ולא היתה איתו בעיה-פתח לי את התפריט הרגיל של 98.

אז מה עשיתי לא בסדר? פירמטתי לא נכון? אולי לא מספיק להעתיק את הקבצים כמו שעשיתי.....איך בכלל יוצרים דיסק כזה....?

פורסם

דיסקטים נפגמים מאוד בקלות.

תריץ עליו בדיקה ותראה אם יש bad sectors.

פורסם

מה הקשר לדיסקטים דפוקים?, BOOT מוצלח תלוי בכמה קבצים שיהיו במקומות מאוד ספציפיים על הדיסקט (כולל BOOT SECTOR מאוד מסויים).

אתה לא יכול פשוט להעתיק את הקבצים לדיסקט ולצפות שהוא יעלה.

פורסם
  • מחבר

מה הקשר לדיסקטים דפוקים?, BOOT מוצלח תלוי בכמה קבצים שיהיו במקומות מאוד ספציפיים על הדיסקט (כולל BOOT SECTOR מאוד מסויים).

אתה לא יכול פשוט להעתיק את הקבצים לדיסקט ולצפות שהוא יעלה.

נו....לצרוב עם נרו אני לא יכול על דיסקטים... אז ניסיתי פשוט "להעתיק" וראיתי שהקבצים עוברים. כמו שכתבתי,לא הייתי בטוח שזאת הדרך,ולפי התשובה שלך היא לא. אז איך בכל זאת יוצרים דיסקט כזה? (עם או בלי התיקיה ששמרתי)....

דיסקטים נפגמים מאוד בקלות.

תריץ עליו בדיקה ותראה אם יש bad sectors.

איך מבצעים בדיקה כזאת? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

תודה.אני מצאתי קישור אחר,נראה לי יותר פשוט בשביל נוב כמוני ;)

http://hdd.eitan.ac.il/index.php?page=1202 עובד יופי.

ואם multicore כבר הזכיר,אז איך מבצעים בדיקה לפלופי?.....או לכל כונן אחר?

פורסם
  • מחבר

קליק ימין על כונן>כלים>סריקה

תודה,אבל זכרתי שיש משהו אחר ,עם chkdsk....זה אותו דבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים