עבור לתוכן

בעיית איטיות במחשב

Featured Replies

פורסם

יש לך בעיה כבר כמה ימים במחשב , תוך כדי עבודה הכל נהיה איטי , ואי אפשרר לעבוד על המחשב , ששאני מנסה לעבור מחלונות לחלונות זה לא זז , או אפילו להעביר שיר בווינאמפ כמעט אי אפשר מרוב איטיות , כל המחשב חושב ולא זז ו שאני לוחץ ctrl +alt+delete אני רואה ש sysdem ide process עם 99 אחוז cpu וזה ממשיך ככה דקות ארוכות ממש אי אפשר לעבור מחלון לחלון מרוב איטיות והיתה לי כמה פעמים הודעה משהו שרשום פה " there's unfinished shockwave script that running , click to stop him or the computer will be undertable" ולחצתי כן לבטל אותו , ובכל זאת אחרי כל חצי שעה עבודה במחשב המצב נהיה בלתי נסבל מרוב איטיות ממש לוקח דקות לרשום הודעב באיסיקיו או למזער חלון באינטרנט. יכול להיות שזה וירוס ?? גם הסרתי מהמחשב את ה shockwave וה java update3 ממהלוח בקרה וגם איזה תוסף של פלאס. איך מסירים את השוקווויב הזה ?? יש למישהו מושג מה הבעיה הזאת ? גם עכשיו הרגע הייתה לי את הבעיה הזאת וסגרתי דרך קונטול אלט דילט את הדפדפן של האקפלורלר ואני גולש בפיירפוקס וזה בסדר. יש למישהו מושג מה הבעיה הזאת ? נראה לי שהיא גם רק בדפדפן של אקספלורלר.

פורסם

תריץ אנטי וירוס, ואנטי ספיוור (לא ביחד, יש לך חינמיים-AVG וSPYBOT SEARCH AND DESTROY).

אם יש לך בעיה להריץ תריץ בסייף מוד.

אם זה לא עובד תריץ משהו נגד ROOT KITS (אני לא יודע אם עדיין יש את התוכנה הזו אבל יש את ROOT KIT REVLER)...

פורסם
  • מחבר

יש לי avg על המחשב ו ad aware 2007 על המחשב. מה זה בכלל root kits ?

פורסם

תהליכים קטנים ומציקים הם מחליפים את השם שלהם כדי שלא יגלו אותם...

לרוב צריך תוכנה מיוחדת שבודקת קבצים רנדומלית לגלות אותם (לרוב נמצאו בקוקיס)...

פורסם
  • מחבר

הורדתי AriesRemoverInst שזה בעצם ה המסיר root kist של lavsoft , סרקתי וזה טוען שהמחשב שלי נקי מ root kist

אפשר לסמוך על זה? זה נורמלי ש sysdem ide process תמיד עם 99 cpu אפילו רק בפעולה של שמיעת שירים וגלישה ברשת?

פורסם

או קי אם המחשב ריק מוירוסים ושאר ירקות, נותר לך לבדוק מהי התוכנה שתוקעת את המחשב, נתק את האינטרנט...

כנס לRUN ותכתוב שם MSCONFIG לך ללשונית סטרט אפ, משם בטל את כל התוכנות הלא חשובות שעולות (כל מיני תוכנות

מסרים, אנטי וירוסים למיניהם, תוכנות כמו QUCIKTIME וWINAMP AGENT...) עם הפעלת המחשב... (אל תבטל דרייברים

של כרטיס קול, כרטיס מסך וכל מה שקשור לפעולה הרציפה של המחשב)

עכשיו תעשה ריסטרט, ותגיד איך זה פועל (תן לזה שעה, אם זה לא ניתקע אחרי שעה תגיד פה, אם זה נתקע רציני בזמן השעה

הזו תכתוב פה).

*אני מקווה שהשיחזור מערכת שלך פועל למקרא שפישלת...

פורסם

system idle proccess זה אומר איזה אחוז מהזמן המעבד לא בשימוש. 99% אומר שהמעבד בשימוש רק 1% מהזמן.

תנסה גם לנטרל ACTIVX מהדפדפן שלך. למרות שאם היה לך אחד זדוני סביר להניח שהוא היה מתגלה בבדיקות שלך, אבל שווה לשלול את העניין.

פורסם

היי, קודם כל זה מצויין שהIDLE PROCCESS הוא על 99 אחוז. זה תהליך שהחלונות מריץ מתי ששום דבר לא רץ על המחשב כי המעבד לא יכול לעצור הוא חייב לחשב כל הזמן משהו אז הוא מחשב את התהליך הזה פשוט מחזור ביצוע הוראה שלא עושה כלום בערך עד שתהליך אחר ישלח פסיקה וירצה את תשומת הלב של הCPU. זה אומר שאין שום תוכנה אחרת שתוקעת את המחשב שלך. נסה לבדוק כמה דברים.

כניראה שאתה משתמש בזיכרון וירטואלי שנימצא על ההרדיסק תבדוק שההרדיסק שלך לא מלא עד 0 מקום תשאיר תמיד 10-15 אחוז פנוי.

תנקה את המחשב ב CCLEANER, תנקה עם SPYWARE TERMINATOR, ותסרוק עם AVG. אחרי זה אם ישנה עוד בעיה תבדוק טמפ של המחשב מתי שהוא נעשה איטי. אולי איזה מאוורר נסתם לך מאבק. FAN SPEED זו תוכנה לניטור טמפ.

תחזור עם עדכונים..

פורסם
  • מחבר

הממ אוקיי בהגדרות של ה IE הדבר היחיד שקשור פלאש שוקוייב אובג'קט של adoabe

וכמובן שאין לי דברים ב msconfig כמו winamp agent ודברים שלא צריך.

בנתיים עד עכשיו לא נתקע.. נקווה לטוב. ואני עם מחשב טרנטה 512 ראם , ומתוך 80 גיגה בכונן C יש לי רק 3 giga פנויים , אבל המחשב ככה כבר שנים.

פורסם

אתה לא מבין זה קריטי. אתה צריך לפנות מקום לפחות 8-12 ג'יגה המחשב שלך ימשיך להפוך להיות איטי אחרי כמה שעות שימוש.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבעיה הזו שוב מתרחשת..כל המחשב בלתי אפשרי לשימוש ותקוע , אפילו במזעור חלונות. רק אחרי שאני סוגר את ה iexplore אפשר להשתמש במחשב.

יש לי 320 גיגה אבל הכל תפוס , אני אנסה לצרוב דברים ולפנות. אבל ה c שלי איפה שהווינדוס הוא דיסק קשיח אחד עם 80 גיגה , ויש לי עוד דיסק של 320 גיגה לשאר הכוכננים והם גם מלאים. אבל אני כבר שנה ככה במצב הזה , אפילו אם רק שני גיגה פנויים בשיא לא היתה בעיה לעבוד עם המחשב. יש משהו מוזר עם הדפדפן איזשהו סקריפט לא גמור של שוקוויב או לא יודע מה.

פורסם

תקשיב.

בזמן שהמחשב שלך נעשה איטי תבדוק עם הטאסק מנג'ר כמה צורך הEXPLORER ותרשום פה. וככה נוכל לשלול לך סוף סוף את הבעיה של האקטיב איקס.

דבר שני תלך ל: המחשב שלי->מאפיינים->מתקדם->ביצועים(הגדרות)->מתקדם->שינוי

עכשיו תבחר כונן C תסמן ללא קובץ החלפה ותלחץ 'קבע'

עכשיו תבחר כונן D ותרשום גודל מתואם אישית התחלתי 1256 (חשבון של כמות הזיכרון שיש לך X 2.5) ומרבי 1256 ותלחץ 'קבע'.

עכשיו תלך לD ותפנה בערך 5 ג'יגה. ותעשה RESTART. סה"כ לצרוב DVD 1.

והבעיה אמורה להפתר מה גם המחשב שלך ירוץ אפילו יותר מהר.

פורסם
  • מחבר

האקספלורר תמיד על 02-01 cpu , יש לי בסך הכל כונן c עם 80 ג'יגה שאני משנה ל no paging file [ הווינדוס שלי באנגלית]

ויש לי עוד 3 כוננים של דיסק קשיח של 320 ג'יגה שמתחלקים ב320 , אחד 120 וכל אחד 100. אז מה כדי בדיוק לרשום ב Intale size , MAXIMUE SIZE , יש לי מלא דברים לצרוב במחשב פשוט לא צרבתי שנים. אבל כן אתה צודק אני אפנה מקום הכונן קשיח של הווינדוס , נקווה שזה יעזור , ושלא השתלט לי משהו על הדפדפן המחוברבן הזה , אני רוב הזמן גולש עם פיירפוקס אבל יש אתרים שחייבים את הזבלה הזה.

פורסם

הבנתי.

אתה לא יכול לרשום NO PAGING FILE כשיש לך 512 מגה זיכרון. זה לא מספיק זיכרון בכדי לוותר על הזיכרון הוירטואלי.

תחשוב שהאקספלורר כבד יותר בערך פי10 מפיירפוקס וגם ככה הXP שלך דורש לפחות 256 מגה אז מהר מאוד האקספלורר גוזל את כל מה שנשאר ועם הכמות זיכרון שנשארה לך פנויה החלונות לא מצליח להתמודד כי הוא צריך להריץ עוד תהליכים עם הזמן וככה המחשב שלך נחנק.

חוץ מזה שאלתי לגבי הMEM לא הCPU USAGE במנהל התהליכים.

תצטרך ליצור PAGING FILE בכונן שבו אין את מערכת ההפעלה. עדיף על הכונן הכי מהיר שלך והכי חדש. תרשום התחלה 1256 מרבי 1256

ולפני זה תפנה בהרדיסק שבו אתה רוצה ליצור את הפייג'ינג פייל מקום של בערך פי 3 מהפייגי'נג פייל שזה בערך 4 ג'יגה לפחות מומלץ 8.

ואל תשכח ללחוץ על 'קבע'.

תצטרך לעשות את מה שאני מייעץ לך אחרת אנחנו סתם טוחנים מים בלי להתקדם.

תגיד לי אם זה עזר.

פורסם

אתה עושה צחוק?

המחשב שלך מלא עד הסוף ואתה מתפלא למה הוא איטי, בטח הזכרון שלך מפוצץ ואתה לא מסוגל להשתמש בוירטואלי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים