פורסם 2008 ביוני 2017 שנים אהלן! אני דין, אני חדש פה, מקווה לעזור ולהעזר פה (:אז ככה, אבא נעל לי את המחשב מכיוון שקיבלתי ציון לא משהו במתמ', והתחלתי ללמוד. אין לי שמץ איך הוא נעל את המחשב, אבל הנעילה מתבטאת ככה:1. פתיחת המחשב2.עליית וויסטה3. כניסה למשתמש שלי- הוא אדמין4. הודעה קופצת (מתורגם מאנגלית) - "בעוד פחות מדקה המחשב יכבה"ויש לי איזה כמה שניות לפני שהמחשב נכבה חח.אז, מה עושים? איך מבטלים את התזמון הזה?חבר הביא לי פקודה שמפסיקה תהליך כיבוי, SHUTDOWN -A , אבל אני צריך משהו קבוע כדי שאוכל להשתמש באופן נורמלי בגלל שההודעה חוזרת אחרי כמה דקות.
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים מחבר לא ווירוס.יש לאבא איזה תוכנה לשליטה מרחוק כזה, והוא בטח עושה משהו עם התוכנות האלה... הוא מבין מאוד במחשביםעריכה:ניסיתי את הקוד שכתבת, והוא אומר ACCSESS DENIED , יעני הוא גם נעל אפשרויות לשנות דברים.הוא האדמין... והכל נעול איך יוצאים מזה, אם יש דרך כלשהי
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים יש לאבא איזה תוכנה לשליטה מרחוק כזה, והוא בטח עושה משהו עם התוכנות האלה... הוא מבין מאוד במחשביםמה הסיכוי שהוא גולש באתר הזה ? ;D
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים מה הסיכוי שהוא גולש באתר הזה ? ;Dהוא רק אמר שהוא מבין במחשבים, הוא לא אמר שאין לו חיים.
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים לא הגבתי אליך, רק על המשקל של התגובה שלך (ולכן הציטוט), התגובה שלי היתה מן הסתם לפותח הת'רד.
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים בצעירותי אבא שלי היה פשוט מפלח את המודם לעבודה\את הכבל לחשמלחחח לי אף פעם לא עשו משהו מתוחכם מידי, אבא שלי פשוט היה מוריד את השאלטר של כל החדר שלי ופשוט הייתה לי הפסקת חשמל בחדר ולא היה עובד כלוםזו השיטה היחידה שהוא מכיר והיום יש לי אלפסק אז אפשר לומר שאני שאף אחד לא יכול עלי או במילים אחרות שאני אלוהים
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים תמיד אפשר לחפש את הדרך דרך סייפ-מוד.ואתה בטוח שאתה אדמינסטרטור?אגב יכול להיות שהוא עשה את זה בשיטה הכי פשוטה: הוריד תוכנה כלשהיא (או אם הוא באמת טוב הצליח להשתמש באשף של ווינדוסכי אני לא הצלחתי) שפשוט מריצה פקודות אוטמטית...
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים אהלן! אני דין, אני חדש פה, מקווה לעזור ולהעזר פה (:אז ככה, אבא נעל לי את המחשב מכיוון שקיבלתי ציון לא משהו במתמ', והתחלתי ללמוד. אין לי שמץ איך הוא נעל את המחשב, אבל הנעילה מתבטאת ככה:1. פתיחת המחשב2.עליית וויסטה3. כניסה למשתמש שלי- הוא אדמין4. הודעה קופצת (מתורגם מאנגלית) - "בעוד פחות מדקה המחשב יכבה"ויש לי איזה כמה שניות לפני שהמחשב נכבה חח.אז, מה עושים? איך מבטלים את התזמון הזה?חבר הביא לי פקודה שמפסיקה תהליך כיבוי, SHUTDOWN -A , אבל אני צריך משהו קבוע כדי שאוכל להשתמש באופן נורמלי בגלל שההודעה חוזרת אחרי כמה דקות.טוב בתנאי שתשב אחרי זה ללמוד.תפתח את ה CMD ותרשום SHUTDOWN -Iעכשיו במסך שיפתח לך תמחק את התהליך שאבא שלך יצר שעושה לך ריסט כל כמה דקות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.