פורסם 2008 ביוני 2017 שנים שלום, נכנסה תקופת הקיץ, ואני בלחץ כמו כל שנה, רק שאני עם המחשב החדש יחסית שלי. החדר שלי הוא חם מטבעו, יש ימים עם הרגשת סאונה, ובהתאם מושפע גם המחשב, השאלה אם אלה טמפ' סבירות, או שצריך לפעול איכשהו בנידון. בדקתי לפי ספידפאן, ולפי התוכנה של נוידיה שבודקת את הטמפ' והביצועים: וזה לא במאמאץ תודה[br]פורסם בתאריך: 20.06.2008 בשעה 19:16:53 אחרי שעה משחק, הטמפ של כרטיס המסך עלתה ל77. לפי הבודק של אנווידיה.המשחק קרתע, אז יצאתי לבדוק. הגיע אף ל82!! מה עושים?!
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים המעלות של המעבד הם לא במאמץ נכון. אז הם טובות אבל תבדוק איך הם במאמץ עם התוכנה פרים 95 המעלות של הכרטיס בשמיים תוריד תתוכנה של EVGA ותשים אותו על פול שאתה מששחק במשחק שמאמץ את הכרטיס.
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים באמת המעלות של הכרטיס מסך בשמיים...אצלי 68 זה במאמץ מלא...במנוחה על 57-60 ככה
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים באמת המעלות של הכרטיס מסך בשמיים...אצלי 68 זה במאמץ מלא...במנוחה על 57-60 ככהבסדר שמע תלוי המהירות של המאורר שלך כמה אתה מכווון
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים יש אפשרות להגביר? ואיך? תוריד תתוכנה הזאותי EVGAPrecision ושם אתה משחק עם המהירות של המאורר שלך אבל זה בלתי נסבל להשאיר את זה על המקסימום שלו אז רק שאתה משחק תעלה אותו למקסימום שתהנה מהמשחק עצמוו
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים בסדר שמע תלוי המהירות של המאורר שלך כמה אתה מכוווןאני שמתי אותו קבוע על 80%
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים אני שמתי אותו קבוע על 80%אוקי אבל הוא מרעיש אני שם אותו על 70-3% גג ובמשחקים מעלה אותו ל100% שלא חם כל כך אני מכון אותו על AUTO שיבחר בעצמו איך להסתובב
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים יש תוכנה שמגבירה את כל שאר המאווררים במארז?יש תוכנה שאתה יכול לשלוט על המהירות של המאורר של המעבד חוץ מזה אתה לא יכול לשלוט על שאר המאוררים של המארזז.
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים מחבר הבנתי,תודה רבה, כבר יש שיפור בטמפ של הכ.מסךעם איזו תוכנה אני מגביר את המאוורר של המעבד?
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים ישלך אפשרות להגביר דרך הביוס להשאיר אותו קבועע ישלי לוח של MSI אז אני לא יודע מה עם הלוח של ג'יג'ביט מצטעררר
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים הבנתי, תודה רבה, כבר יש שיפור בטמפ של הכ.מסך עם איזו תוכנה אני מגביר את המאוורר של המעבד? תוריד תוכנה של GIGABYTE EASY TUNE לינק http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Utility_DownloadFile.aspx?FileType=Utility&FileID=86 לאחר התקנה יש אופציה של CPU SMART FAN שם תוכל לכוון לפי רצונך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.