עבור לתוכן

בקשה| תוכנה לשרת הורדות שיתן סיסמאות.

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי שרת הורדות ואני רוצה שישלחו לי sms ואני אשלח סיסמא.

אני רוצה תוכנה שתנהל לי את כל האתרים של ההורדות ותשנה שם את מה שאני רוצה

לשנות ולעדכן וגם שיהיה בה מקום לסיסמא (שהאנשים יקבלו) והיא תודא שהם לא עוברים את המכסה

שאני אבחר וגם שהיא תדעדכן בסיסמאות שאני אתן לה. (כמו פלייפלייר ועוד שרתי הורדות).

תודה.

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

חלאס לקפוץ! :)

באיזה שרת הורדות אתה משתמש??

תנסה HFS

אתה יכול להגדיר שם הודעה בחלון שמכניסים שם משתמש וססמא פשוט שמי שרוצה ססמא שישלח SMS, פשוט הודעה.

לא תמצא משהו יותר טוב מזה.

פורסם
  • מחבר

למה לא אני יודע שיש תוכנות חדשות יותר אבל אינני יודע את שמם ומהיכן להורידן

ואני רשמתי את ההודעות (הקפצה) בגלל שאף אחד לא טרח לרשום דבר ואם לא הייתי

רושם אותן אף אחד לא היה עושה זאת!!!.

פורסם

בא לך לנסות את HFS או מה??

לא הבנתי מילה מהתגובה שלך.

אין לי בעיה עם זה שהקפצת, זה היה בצחוק.

אתה יכול להגדיר בתוכנה משתמשים, והגבלות (לא לכל משתמש בנפרד), ואפשר להגדיר משתמשים שלא יהיו מוגבלים (כן לכל משתמש בנפרד).

והדרך היחידה שיוכלו לשלוח לך SMS זה דרך מכשיר סלולארי בלבד, ולא דרך האתר.

ובכלל לא מבינים מה אתה רוצה?

מה זה תוכנה שתנהל לך את כל האתרים??? איזה אתרים??

אתה יכול גם כמובן להתקין שרת FTP ושם יהיה יותר קל להגדיר הגבלות ומשתמשים, אבל בתור אחד שלא יודע לשים פסיקים בין מילה למילה אני חושב שיהיה לך קצת קשה להגדיר שרת FTP כמו שצריך.

אבל שוב, תפרט בדיוק מה אתה רוצה, כי באמת שלא ממש מבינים, ואולי בגלל זה אנשים לא הגיבו כמה ימים טובים.

סליחה אם אתה נעלב, אבל כשאתה פותח נושא תרשום בצורה נורמאלית אחרת אנשים לא יוכלו לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

בא לך לנסות את HFS או מה??

לא הבנתי מילה מהתגובה שלך.

אין לי בעיה עם זה שהקפצת, זה היה בצחוק.

אתה יכול להגדיר בתוכנה משתמשים, והגבלות (לא לכל משתמש בנפרד), ואפשר להגדיר משתמשים שלא יהיו מוגבלים (כן לכל משתמש בנפרד).

והדרך היחידה שיוכלו לשלוח לך SMS זה דרך מכשיר סלולארי בלבד, ולא דרך האתר.

ובכלל לא מבינים מה אתה רוצה?

מה זה תוכנה שתנהל לך את כל האתרים??? איזה אתרים??

אתה יכול גם כמובן להתקין שרת FTP ושם יהיה יותר קל להגדיר הגבלות ומשתמשים, אבל בתור אחד שלא יודע לשים פסיקים בין מילה למילה אני חושב שיהיה לך קצת קשה להגדיר שרת FTP כמו שצריך.

אבל שוב, תפרט בדיוק מה אתה רוצה, כי באמת שלא ממש מבינים, ואולי בגלל זה אנשים לא הגיבו כמה ימים טובים.

סליחה אם אתה נעלב, אבל כשאתה פותח נושא תרשום בצורה נורמאלית אחרת אנשים לא יוכלו לעזור לך.

ראשית לא נעלבתי התגובה שלך היא זו שהיתה ביקורתית מדי לטעמי.

אני עובד עם התוכנה hfs ואני יודע את האפשרות לשים סיסמא אבל אני רוצה תוכנה שישלחו לי sms לפלאפון ואני אשלח להם סיסמא שאני אבחר.

בקשר לאפשרות של ניהול כל האתרים, התכונתי להאתרים של ההורדות. במקום שאנ אצטרך לערוך כל פעם מחדש את כל עמודי ההורדה, אני רוצה תוכנה שדרכה אני אוכל לערוך והיא תשנה את כל עמודי ההורדות לבד.(אולי דרךhtm שאני אכניס בכל עמוד הורדה איזה שהוא קוד html ) כמו פליפלייר אנלימיט וכו' שיש להם תוכנה מסויימת שבעזרתה הם משנים את כל עמודי ההורדה מבלי לערוך כל עמוד. פשוט עם איזו שהיא מערכת.

פורסם

אההה.. את האמת אני לא מכיר הרבה תוכנות לשרת הורדות.

ראיתי שמישהו בפורום המליץ עליה ויצא לי לנסות אותה...

אבל בוא אני אסגור איתך נושא לגבי ה SMS.

יש 2 דרכים שאפשר לשלוח SMS בחינם דרך אתרים לפלפונים בארץ:

1. דרך האתר של חברת הסלולר

2. דרך ICQ

בחו"ל זה סיפור אחר יש הרבה אתרים שמציעים לשלוח SMS וסביר שיש כאלה שניתן לשלב אותם באתר שלך, אבל לא ניתן לשלוח חינם לארץ. אז כדאי לך לרדת מהרעיון הזה...

פורסם

אני מניח שאתה רוצה גם לקחת מהם כסף, כזה דבר יצריך ממך פניה לגופים חיצוניים כמו החברה הזאת אך קח בחשבון שהם לוקחים אחוזים מכל SMS שמגיע ככה שאם תקח שקל, יגיע אליך רק כחצי שקל (תלוי בחברה)

לגבי האתרים, תלמד שפת תיכנות דינאמית כמו PHP ואז תוכל לבנות לעצמך מנשק ניהול שתוכל לעדכן שם בזמן אמת או לחילופן, תמצא מערכת מוכנה כמו Joomla

פורסם
  • מחבר

יש לי תוכנה לשילחת sms חינם זו לא הבעיה כלל.

הבעיה היא שאני לא יודע איזו תוכנה יכולה לעזור לי לנהל את האתרים של ההורדות!.

תודה.

ואנ י מכיר את גומליה הזו או איך שלא קוראים לה אני לא יודע עם היא יכולה לענות לי על הצרכים אני יעלה תמונה

של מה שאני רוצה עוד דקה.

פורסם

אוקיי.

עכשיו אני בהלם.

ככה בקשה לפני שאני הולך לישון.

אם תוכל להגיד איזו תוכנה ומאיפה אפשר להוריד, אני ועוד מאות משתמשים יודו לך כי אף אחד לא מכיר נראה לי תוכנה כזו.

לילה טוב מצפה בקוצר רוח לתגובה ממך מחר.

פורסם
  • מחבר

מה אתה רוצה?

איזו תוכנה?

אני גם לא יודע איך קוראים לתוכנה של הניהול תוכן של השרת אז כך שאני לא יכול לעזור!.

פורסם

הוא מדבר על התוכנה של ה SMSים.

בכל מקרה, אני לא מבין למה לך לגרום לאנשים לשלוח SMS אם אתה לא עומד לקחת מהם כסף על זה :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים