פורסם 2003 במאי 1822 שנים זה נראה לי המקום הכי רלוונטי לרשום את זה.אני חושב על מערכת קירור מים ידנית למעבד, היא נראית כמו כל מערכת קירור רק שהמשאבת מים היא ידניתאולי דוושה לרגל שבעזרתה אפשר לשאוב את המים זה יעבוד מצוין ויחסוך חשמל אבל הבעייה מתחילה כשמתעיפים :-[
פורסם 2003 במאי 1822 שנים כעקרון זה לא קשה לישום לבנות את זה.זה גם יפה ומפתח שרירים.אבל החסרונות שעושים את זה לגמרי לא רלונטים (ומורידים את הרעיון מהפרק)ברגל שאתהמפסיק לעבוד עם היד או הרגלוהלזרים מים, תוך פרק זמן קצר המעבד שלך פשוט ישרף.תמיד צריך לעבוד ככה וזה כמובן בלתי אפשרי.וגם משאבות ידניות דוחפות מעט מאוד מים יחסית למשאבות מים רגילות שמזיזות כמיות גדולות של מים
פורסם 2003 במאי 1822 שנים That's pretty much a bad idea, you won't be able to leave the computer idle since the pump will stop working and you can't sit and pump all the time while you play, you will get cramps.A pump takes a very low amount of electricity...
פורסם 2003 במאי 1822 שנים אתה יכול לקנות גם 3 תאילנדים שיעשו לך קירור אוויר ידני אחד מכניס אוויר, אחד מוציא אוויר ואחר עושה פוווו על ההיטסינק
פורסם 2003 במאי 1822 שנים אתה יכול לקנות גם אסקמוסי שיעשה לך קירור גז...אבל אני לא רוצה לפרטחזרה ללנושא
פורסם 2003 במאי 1822 שנים חחחחחחחחחחאיזה ת'ראד מצחיק, אני לא יודע מה יותר מצחיק הבקשה או התגובות !ROFL! :dance: :dance: :dance: :dance:
פורסם 2003 במאי 1822 שנים מחבר במחשבה שנייה עזבו את הדוושה, באמת מתעיפים מהר מזה.אני חושב על רעיון קצת מפותח יותר, בכללי אפשר לקחת אופני קושר ישנות או מסלול ריצה ולחבר אליהם את המשאבה הידנית!זה ממש גאוני אם תחשבו על זה, רוב האנשים שמתעסקים במחשבים אפשר להגיד "מאותגרים פיזית" וההמצאה הזאת ממש תפתח להם את הגוף!!!
פורסם 2003 במאי 1822 שנים מחבר אוי רגע,יש לי אקווריום עם דגים, אפשר להפוך אותו למיכל מים ושהדגים עדיין ישארו בפנים?
פורסם 2003 במאי 1822 שנים ואז הם יצטרכו לכבות את המחשב כל פעם שהם צריכים ללכת לשירותים או לקחת כוס מים מהמטבח?רגע, יש לי רעיון עוד יותר גאוני!למה לא לעשות אסלה עם דוושות, כך שגם תוכל לעשות את צרכיך וגם לשאוב מים באותו זמן, ולשים אותה מול המחשב!
פורסם 2003 במאי 1822 שנים מעניין במצב כזה מה יקרה כשתשתמש באופניים באמצע משחק UT2003 ואז מישהו ירה בך. בזמן שתבעט במחשב תריח ריח גריל כי הדוושות ישארו ללא תנועה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.