פורסם 2008 ביוני 2017 שנים שלום.אני עומד לרכוש HD חדש למחשב.פנימי, 500GB, sata2הוא יהיה יחיד.1. האם צריך להגדיר משהו בביוס (כדי שיזהה שזה Sata2)?2. האם הלוח אם שלי יכול לקלוט sata2. הלוח אם שלי הוא P5s800-vm
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים כן הלוח M שלך תומך SATA 2האם הגיע עם הלוח דיסקט כדי להתקין את הSATA ?קודם תחבר אותו תראה אם הוא מזהה לבד , אם לא אז הוא צריך דרייבר אם אין לך אתה יכול להוריד מפה :http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P5S800-VM
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים אם עליו תתקין את מערכת ההפעלה אז תצטרך או להגדיר בביוס IDE EMULATION או לשלב את הדרייבר של הבקר בזמן ההתקנה.חוץ מזה, חלק מההרדיסקים (למשל הסיגייט ברקודה) מגיעים בברירת מחדל עם הג'אמפר במצב SATA150 ובשביל להפעיל אותו ב SATA300\SATA2 אתה צריך (בזהירות) להעביר את הג'אמפר לפין הפנוי.
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים מחבר הלינק של אסוס המצורף - האם זה כדי שהלוח אם יזהה את הדיסק הקשיח?הרי לא כל הלוחות אם דורשים F6 בהתקנה של windows....ושאלה שנייה: מה זה "ג'אמפר במצב SATA150 ובשביל להפעיל אותו ב SATA300\SATA2"אם עליו תתקין את מערכת ההפעלה אז תצטרך או להגדיר בביוס IDE EMULATION או לשלב את הדרייבר של הבקר בזמן ההתקנה.חוץ מזה, חלק מההרדיסקים (למשל הסיגייט ברקודה) מגיעים בברירת מחדל עם הג'אמפר במצב SATA150 ובשביל להפעיל אותו ב SATA300\SATA2 אתה צריך (בזהירות) להעביר את הג'אמפר לפין הפנוי.האם כוונה היא בעת ההתקנה של windows?
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים כן.SATA 150 = SATA1SATA 300 = SATA2יש ג'אמפר זעיר ליד חיבורי המידע והכוח על הדיסק הקשיח, בשביל שיעבוד כSATA2 צריך להזיז אותו פין אחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.