עבור לתוכן

שאלה ממש דחופה, התלבטות בין 8800GTS ל4850

Featured Replies

פורסם

לפי ביקורות, זה לא הקירור, אלא משחה טרמית מעפנה ש-ATI השתמשו בה משום מה. ממליץ שתבקש בחנות החלפת משחה טרמית למשהו נורמלי.

פורסם

אורן, כל חברה שמכבדת את עצמה לא תוציא לשוק כרטיס שהיא לא חושבת שיפעל ב100% תקין בכל תנאי שטח, לכן אני לא ממליץ לבקש מהחנות על החלפת משחה טרמית כי זה יכול גם לגרוע, שיקנה, אם משהו לא יהיה בסדר הוא מוזמן לחזור אליהם, משחה טרמית אחרת לא תבטיח לו שלא יהיו בעיות.. ואני גם לא אומר שיהיו.. אני פשוט אומר שזה ממש לא נחוץ ולדעתי הם יקחו לו תוספת תשלום על זה... וזה לא שווה את זה.

פורסם

ב 3 ביקורות שונות החליפו משחה תרמית ל AS5 ו MX-2

התוצאה הייתה הורדה מאסיבית של 15-20 מעלות במאמץ.

אז כן, המשחה ש ATI שמו היא פלסטיק נוזלי כנראה, גועל נפש, ורצוי להחליף אותה.

פורסם

אורן, כל חברה שמכבדת את עצמה לא תוציא לשוק כרטיס שהיא לא חושבת שיפעל ב100% תקין בכל תנאי שטח, לכן אני לא ממליץ לבקש מהחנות על החלפת משחה טרמית כי זה יכול גם לגרוע, שיקנה, אם משהו לא יהיה בסדר הוא מוזמן לחזור אליהם, משחה טרמית אחרת לא תבטיח לו שלא יהיו בעיות.. ואני גם לא אומר שיהיו.. אני פשוט אומר שזה ממש לא נחוץ ולדעתי הם יקחו לו תוספת תשלום על זה... וזה לא שווה את זה.

אל תערער עלי אלא אם אתה באמת בטוח במה שאתה אומר. אם אני חושב משהו או לא בטוח במשהו, אני מסייג את דברי - כולנו טועים.

ב 3 ביקורות שונות החליפו משחה תרמית ל AS5 ו MX-2

התוצאה הייתה הורדה מאסיבית של 15-20 מעלות במאמץ.

אז כן, המשחה ש ATI שמו היא פלסטיק נוזלי כנראה, גועל נפש, ורצוי להחליף אותה.

תודה, זה היה טיימינג מעולה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב נראה שיהיה לי את זה אני אבדוק את הטמרפטורות.

מה הטמרפטורה הנורמלית לכרטיס כמו זה?

אם יהיה בעיות עם החום אני אגיד להם והם יטפלו בזה.

פורסם

הוא התכוון קירור לכרטיס... :kopfpatsch:

הצעות לשיפורים:

תחליף לוח אם ל EP35-DS3L

תחליף גוף קירור ל TR 120 EXTREME

למה לו בדיוק לקנות קירור ב-300+ שקל? הוא אמר לך שהוא מתכנן OC?

אנשים לא מבינים שלא צריך לקנות קירור (HEATPIPED) למעבדים שלא מתוכנן בהם OC. אם אינטל (או AMD) הוציאה מעבד, אז הוא יודע איך להתמודד עם פליטת החום של עצמו גם בלי קירור נוסף שתקנה לו. (כמובן שיש את הקירור שבא עם ה-BOX).

פורסם
  • מחבר

בואנה בלבלתם אותי לגמרי על מה אתם מדברים!?

על קירור למעבד או לכרטיס מסך?

למעבד הם עושים לי OC אז הוסיפו לי מאוורר וגם לקחתי קירור חזק אם זה מה שדיברת.

עכשיו לא הבנתי מה עם הקירור של הכרטיס מסך

פורסם

המאוורר שהם הוסיפו לך מספיק לך ל-OC המינורי שהם יעשו לך.

אתה לא צריך יותר מזה, במיוחד לא את הTR EXTREAM שעולה300+ שקל.

בקשר לכ.מ, אם אתה עד כדי כך מפחד מפליטת החום שלו - תוסיף עוד מאוורר 120 מ"מ למארז.

כשבונים כרטיס מסך (כמו ה-4850 לדוג') אז מתחשבים טוב מאוד בפליטת החום, הכ.מ מיועד לפעול בחום שהוא מייצר, אתה בטח ובטח לא צריך לקנות קירור יעודי פסיבי לכ.מ אלא אם כן את מתכוון לעשות לו OC.

אז עוד פעם, אם אתה עד כדי כך מפחד מפליטת החום, תוסיף עוד מאוורר 120מ"מ למארז ב-30 שקל וגמור את הסיפור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים