עבור לתוכן

אל תתעסקו עם הזוהן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אבל אם משהו בחול יסיק מהסרט מסקנות (כפי שכבר אמרתי) הבעייה היא אצלו.

לא זאת לא בעיה שלו, זאת בעיה שלנו.

סרטים דוקומנטרים הם משעממים,לא קיימים, ולא מושכים אף אחד לקולנוע.

עד שיש סרט שעוסק בישראל, ומנסים להכניס פעילות הסברה בפנים, אז למה לעשות סרט כזה אידיוטי?

פורסם

לא זאת לא בעיה שלו, זאת בעיה שלנו.

סרטים דוקומנטרים הם משעממים,לא קיימים, ולא מושכים אף אחד לקולנוע.

עד שיש סרט שעוסק בישראל, ומנסים להכניס פעילות הסברה בפנים, אז למה לעשות סרט כזה אידיוטי?

לא ידעתי שסנדלר הוא שר ההסברה והחוץ של ישראל :kopfpatsch:

זה לא התפקיד שלו, תן לו לעשות מה שהוא יודע לעשות - סרטים להדיוטים בשביל להעביר את הזמן ::)

פורסם

אז למה בכל סרט צריכים לעשות אותנו חארות? אי אפשר להראות את ישראל באופן קצת שונה?

עשו אותנו תחמנים צמאים לכסף, שזה כל מה שחשוב להם, רק חסר שהיו עושים לנו אף גדול.

זה לא נכון? תסתכל על המדינה. כל אחד מחפש איך לעשות כסף, איך לדפוק מישהו אחר, איך לא לצאת פראייר. אם יש בעל מקצוע הגון ימצצו לו את הדם. זו ישראל. כנראה אדם סנדלר עשה טיול רציני בארץ.

פורסם

נו באמת

אנחנו לא העם הראשון שהופיע בסרט וצחקו אליו

לא חסר סרטים כשמראים את האנגלים כשיכורים ונדליסטים או את הגרמנים כפושעים ורציניים

קומדיות לא אמורות לתת תמונת מצב של המדינה, היא אמורה לבדר

הסרט לא מצחיק? סבבה, זו סיבה לא לאהוב אותו, אבל לא יותר מזה

וכמו שאמרו כאן, אם מישהו מסיק על התנהגות וחברה במדינות מסויימות על סמך קומדיות, יש לו בעיה חמורה

פורסם

D0ri ושות'.. דבר מאוד שחשוב ללמוד- הומור עצמי

הסרט הוא סרט קומי, ודי ברור שהוא לא משקף את המציאות ב-100%.

פורסם

אין לי שום בעיה עם כל פגיעה בתדמית שנבעה מהסרט הזה, הבעיה איתו היא שהוא פשוט לא מצחיק

פורסם

לא כל יהודי בחו"ל צריך לבוא ולעשות לישראל תעמולה חיובית.

הסרט עצמו היה מצחיק בטירוף, אז נכון שעשו מישראלים דפוקים אבל למי אכפת, אף אחד לא לוקח סרטים של אדם סנדלר ברצינות

פורסם
  • מחבר

לא ידעתי שסנדלר הוא שר ההסברה והחוץ של ישראל :kopfpatsch:

זה לא התפקיד שלו, תן לו לעשות מה שהוא יודע לעשות - סרטים להדיוטים בשביל להעביר את הזמן ::)

מה הקשר לסנדלר? הוא רק השחקן, הוא עושה מה שהבמאי אומר לו לעשות, זה שהוא שחקן תת רמה זה לא קשור

הסרט עצמו מדבר על ישראלים ופלסטינים, חייל ישראלי הולך לעשות במספרה של ערבייה שאח שלה הוא מחבל מספר אחד.

הסרט כאילו מנסה להציג את המצב בארץ ולהראות שאף אחד לא אשם, אבל בחייאת, למה ללכלך?

פורסם

לא ראיתי את הסרט אבל אין לי מושג איך אנשים אוהבים את סנדלר ?

הדמויות שלו כאלו משעממות והוא משתתף בסרטים תת רמה שאני פשוט לא קולט

פורסם

טוב , אחרי שראיתי את הזוועת עולם הזאת אתמול ...

זה פשוט סרט מפגר . הוא קצת מצחיק . אבל ממש קצת . אבל הוא כל כך מפגר .

היו קטעים שנקרעתי מצחוק . אבל אוברול , הוא מפגר .

הוא לא משקף דעה על ערבים , ולא על ישראלים , הוא פשוט סרט מפגר .

פורסם

ממש התבעסתי עכשיו, ציפיתי מהסרט שיציג אותנו קצת באור יותר טוב.

עוד יותר דפוק שאדם סנדלר הוא יהודי ובטח גם חצי מההפקה, ככה שאני לא מבין למה היה קשה לעשות קצת טוב לישראלים.

ומה עם סשה ברון כען? ערבי? בדיוק אותו דבר, זה הומור ואנשים לא צריכים לקחת את זה כל כך ברצינות, כולה סרט....

וזה נכון, רוב הסרטים של אדם סנדלר הם חרא למרות שיש כמה נחמדים, כמו הסרט עם השלט וCHUCK AND LARRY שדיי אהבתי

כמו שאמרתי, זה לא שהציגו אותנו באור לא נכון, אלא שלילי.

הבורות לגבי הישראלים בעולם היא נוראית, גם שם הכניסו בדיחה קשורה (הערבים אומרים "כולם שונאים אותנו", אז אחד הישראלים אומר "גם אותנו שונאים, חושבים שאנחנו אתם")

אז למה בכל סרט צריכים לעשות אותנו חארות? אי אפשר להראות את ישראל באופן קצת שונה?

עשו אותנו תחמנים צמאים לכסף, שזה כל מה שחשוב להם, רק חסר שהיו עושים לנו אף גדול.

אתה לא חושב שאם היו מציגים את היהודים באור חיובי אז זה כבר לא היה סרט קומדיה?

פורסם

לדעתי הסרטים שלו דווקא דיי טובים.

אומנם יש סרט או שניים שהם באמת דיי גרועים אבל הרבה סרטים שלו הם טובים לדעתי...

לגבי הסרטים שמי שמעלי אמר (קליק, צ'אק ולארי), הייתי נותן להם 7 מתוך 10...

לגבי הסרט החדש.. לפי הטריילר הוא ניראה מצויין לדעתי אבל עוד לא ראיתי אז אני לא יכול לשפוט אותו..

ועוד פעם כמו שזה שמעלי אמר... אם לא היו עושים צחוק מהישראלים אז הסרט לא היה מצחיק...

זה לא סרט שאמור לשקף את העם היהודי/ערבי/כל עם אחר...זה קומדיה! וסרטי קומדיה לא אמורים להיות סרטים שמשקפים משהו מסויים באופן רציני וכל הקטע הוא לעשות צחוק ממשהו!

דניאל.

פורסם

אלא אם כן יש פה מישהו שלוקח ברצינות את אמריקן פאי :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים