עבור לתוכן

לאן לחבר את המאווררים...?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לחבר שלושה מאוררים 12V למארז. אחד מקדימה תחתון מכניס אוויר (במארז אין חורים מקדימה, לחורר? או שאוויר עדיין יכנס?)

אחד על הדופן מכניס אאויר על הלוח ואחד מאחור עליון ליד הספק מוציא אוויר.

הבעיה היא שקיבלתי את המארז ללא מאווררים ואין לי מושג לאן לחבר את החשמל... אני ממש מפחד להגלות חוטים מהחוטים של ההארדיסקים (למרות שתאורטית לא אמורה להיות עם זה בעיה) ראיתי שיש מתאם כזה שמתאים לחיבור חשמל כמו בהHD (איך קוראים לחיבור כזה?), איפה אפשר לקנות אותו?

בקיצור הצעות הערות ועזרה מאנשים שהתעסקו עם זה בעבר יתקבלו בברכה ;)

עריכה: עכשיו ראיתי נושא שנפתח לא מזמן בנושא. אין צורך להסביר בקשר לחשמל. אבל שאלה אחרת:

1. הסידור של המאווררים טוב?

2. הוספה של 3 מעבדים לא תעיק על הספק?

3. יש לי יציאת חשמל אחת פנויה (יציאה כמו של הארדדיסק) יש אפשרות לקנות מעביר כזה שיפצל את היציאה ל-3?

4. שדברתם על מתאם 4 פינים ל-3 ה-4 זה יציאת חשמל כמו של HD (איך קוראים לזה לעזאזל??!)

פורסם

הסידור בסדר,איזה ספק יש לך ? אין סיבה מיוחדת שזה יעמיס על הספק

בכל חנות מחשבים או חנות חשמל אפשר לקנות מפצל מולקס

פורסם

אתה מתכוון לקנות מאווררים שיועדו למחשב? כאלה של TT או סתם ג'נריים? כי אם המאווררים מיועדים למחשב אז תבוא איתם גם כניסה של 3 פינים (ללוח אם) או 4 (לספק). כמובן שניתן לקנות גם מאווררים עם חוט פשוט ולקנות מתאם שאליו תלחים אותם או תחבר בדרך אחרת. נסה בחנויות אלקטרוניקה או מחשבים

עריכה: עכשיו ראיתי נושא שנפתח לא מזמן בנושא. אין צורך להסביר בקשר לחשמל. אבל שאלה אחרת:

1. הסידור של המאווררים טוב?

2. הוספה של 3 מעבדים לא תעיק על הספק?

3. יש לי יציאת חשמל אחת פנויה (יציאה כמו של הארדדיסק) יש אפשרות לקנות מעביר כזה שיפצל את היציאה ל-3?

4. שדברתם על מתאם 4 פינים ל-3 ה-4 זה יציאת חשמל כמו של HD (איך קוראים לזה לעזאזל??!)

1. כן. זהו הסידור הסטנדרטי ואם אתה רוצה להגביר את הזרימה שים עוד אחד מקדימה, עוד אחר מאחורה וגם בגג אפשר.

2. כן. אני חושב ש3 מעבדים קצת יעיקו ;D

3. כן פירטתי למעלה.

4. כניסת 4 פינים נקראת מולקס

פורסם

כל המאוררים מגיעים עם חיבור מולקס זכר + נקבה

כלומר הם מתחברים לחיבור נקבה בספק ובנוסף נונתים עוד חיבור נקבה לחבר חומרה נוספת

ככה שאתה לא צריך לקנות מפצל פשוט מחברים את המאוררים בטור

בניגוד להרדיסק או סידי שאתה מחבר אליו כבל חשמל וזה מבזבז לך חיבור אחד מאורר מאפשר לחבר אליו עוד רכיב חשמלי

פורסם
  • מחבר
2. כן. אני חושב ש3 מעבדים קצת יעיקו ;D

הלכה התוכנית לבנות סופר מחשב ;D

תודה רבה לכולם, רק שאלה אחרונה, המאווררים אכן מגיעים עם חיבור 3 פינים (נקבה), ולפי מה שהבנתי זה אמור להתחבר ללוח??

יש לי אסוס P4S8X, יש מצב שיש עליו 3 יציאות חשמל 5V? (אם כן איפה בדיוק?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים