עבור לתוכן

HD4850 - שאלות לפני קנייה

Featured Replies

פורסם

ה HD4850 נחשב לכרטיס מסך הכי משתלם כרגע מבחינת ביצועים/מחיר.

אני מתכנן לקנות היום מחשב, וה HD4850 יהיה במפרט, אבל יש משהו שאני לא יכול להפסיק לחשוב עליו.

בבנצ'מרקים, אפילו הכ.מ הזה הגיע רק לאיזה 16 FPS ב CRYSIS - משחק שיצא כבר לפני הרבה זמן.

זה דיי מאכזב לקנות כ.מ חדש ב 1,000 ש''ח ולדעת שקיים משחק שהוא מגיע בסה''כ ל 16FPS...

אני קונה את הכ.מ מ FOXPC.

יש להם את CONNECTED3D ואת GECUBE. המחירים זהים בשניהם. (950 ש''ח)

איזו חברה יותר טובה?

ועוד משהו - האם יש כ.מ יותר טוב בתקציב של עד 1,000 ש''ח ?

תודה!

פורסם

16 FPS באילו רזולוציות ורמת וידאו??

אני לא שמעתי שהוא עושה 16 FPS באף רזולוציה...

תמונה שווה 1000 מילים >> http://img256.imageshack.us/img256/4357/crysishighsettingsdx916dz1.jpg

רק תראה שהוא עושה 24 FPS עם 4XAA הכל על HIGH וברזולוציה של 1680 1050. זה המון.

פורסם

הכרטיס מוציא בקריסיס 25FPS ברזולוציה מטורפת של מסכי 32 אינץ' כך שאין לך מה לדאוג אפילו אם תשחק על 1600X1200.

חוץ מזה משחק אחד עם מנוע פגום לא מראה על ביצועי כלל המשחקים, במקרה יצא שיש לו המון המון כוח עיבוד ולכן הוא מסוגל אבל זה לא אינדיקטור להשוואת כרטיסים.

עדיף לדעתי GECUBE

פורסם

כרטיס טוב בקיצור

פורסם
  • מחבר

אוקיי סבבה.

צריך עוד תגובות אם GECUBE או CONNECTED3D

פורסם

ממש לא משנה... רק תסתכל על המחיר ושנות אחריות... בביצועים לא יהיה לך שינוי.

פורסם

יש לפעמים הבדל בקירור, ברעש, בשליטה על מהירות המאוורר וכו'

פורסם

מכיוון שהכרטיס לא יצא אפילו רשמית אז אין עדיין קירור צד ג' לכרטיס הנ"ל ו2 הכרטיסים להערכתי זהים לחלוטין למקור(REFRENCE)

פורסם

קודם כל, הכרטיס יצא כבר רשמית, שנית זאת שאלה של התאמת הקירור על ידי היצרניות ובדיקתו (כגון יעילות, שקט וכד')

כך שזה לוקח זמן, והגרסאות המשופרות באות בדרך כלל אחרי הגרסאות הרגילות.

פורסם

קרייסיס הינו משחק בעל מנוע גרפי מקולקל. סוף פסוק.

"בואו ונמדוד כרטיסי מסך על פי משחק בעל מנוע מקולקל" זה דבר שהרבה עושים, וטועים לדעתי.

מפתחת המשחק הצהירה לא מזמן כי היא נוטשת את המשך הפיתוח של הכותר, קרי פאצ'ים, כדי להפנות משאבים לפרויקטים "ריאליים" יותר. אפילו הם הבינו והודו שהמנוע דפוק מהשורש, וחבל על המאמץ..

אם רוצים, אפשר ליצור מיני-משחק שירונדר על הכרטיס הזה על מקסימום 2-3 פריימים.. זה אומר שהכרטיס חלש?

ולעניין:

הרדאון 4850 הוא כרטיס מטורף ברמה של הג'יפורס 9800GTX, שעולה יותר ממנו. לדעתי אחת הקניות הטובות כרגע, אם אין לך את הסבלנות והכסף לאח הגדול, ה4870 שיצא ממש בקרוב ויעלה 400-500 שקלים יותר.

תתחדש :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים