פורסם 2008 ביוני 1917 שנים סוף סוף המלצמה חזרה מהתיקון, אז כמו שהבטחתי הינה התמונות מהמוד. חריטה - Parkour הלדים - מאוד חלשים בקושי מאירים את החריטה בחושך מוחלט, במצלמה בכלל לא ראו. סידור חותים קטן, תקעתי הכל מאחורי הספק למעלה
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים מחבר נחמד, ואי איזה מחשב עתיק זה. מה המפרט שלו?P3, 128MB והכרטיס ???[br]פורסם בתאריך: 19.06.2008 בשעה 15:04:24בקשר ללדים אתה יכול ליצור איתי קשרראה את החוזק של הלדים במוד שליאיפה המוד שלך ?
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים P3, 128MB והכרטיס ???[br]פורסם בתאריך: 19.06.2008 בשעה 15:04:24איפה המוד שלך ?http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341955.0
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים במקום האיזורלירבנד השחור הזה לא עדיף שקוף או סיליקון בנגיעה קלה בנוגע ללדים מה אתה יכול לבקש מלדים של שקל ?עם אתה רוצה יותר תאורה תעבור לאולטרה ברייט UB ;D
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים מחבר בנוגע ללדים מה אתה יכול לבקש מלדים של שקל ?עם אתה רוצה יותר תאורה תעבור לאולטרה ברייט UB ;Dמה אני רוצה מהלדים... שיעשו אור חזק.. מה הקשר למה יש סוגים של לדים ? זה לדים רגילים, ואני רוצה ביוטיוב במלא סרטונים שזה עושה אור ממש חזק ומי שעושה עם לזה על חריטה למשל אז מלד אחד כזה קוראים את קל החריטה ממש חזק...אולי לדים כחולים יותר חזקים מאדומים ?
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים מה אני רוצה מהלדים... שיעשו אור חזק.. מה הקשר למה יש סוגים של לדים ? זה לדים רגילים, ואני רוצה ביוטיוב במלא סרטונים שזה עושה אור ממש חזק ומי שעושה עם לזה על חריטה למשל אז מלד אחד כזה קוראים את קל החריטה ממש חזק...אולי לדים כחולים יותר חזקים מאדומים ?לא הבנתה את מה שהוא אמריש לדים רגילים שמפיקים אור חלשויש לדים אולטרה ברייט(כמו מה שאני מוכר/במוד שלי) שהם מפיקים אור חזק יותרזה לא קשור לצבע
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים זה כזה עתיק, מהימים שעברו מ-Slot 1 ל-Socket אז היו לוחות שהיה להם גם וגםמפה זה נראה כמו Asus CUV4Xההרדיסק שלך מחובר עם כבל 40 גידים במקום 80, חבל.עריכה - עכשיו אני רואה שהוא יושב על אותו כבל עם ה-CD, חבל בריבוע.
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים מוד יפה....[br]פורסם בתאריך: 21.06.2008 בשעה 11:31:16ההרדיסק שלך מחובר עם כבל 40 גידים במקום 80, חבל.עריכה - עכשיו אני רואה שהוא יושב על אותו כבל עם ה-CD, חבל בריבוע.איך אתה יכול לראות שמדובר בכבל 40 גידים בתמונה מטושטשת כל כך?
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים זה כזה עתיק, מהימים שעברו מ-Slot 1 ל-Socket אז היו לוחות שהיה להם גם וגםמפה זה נראה כמו Asus CUV4Xההרדיסק שלך מחובר עם כבל 40 גידים במקום 80, חבל.עריכה - עכשיו אני רואה שהוא יושב על אותו כבל עם ה-CD, חבל בריבוע.HOLY זה עוד יותר חרא זה לוח קומבו לוח מעבר של סלוט 1 ל סוקט 370 של פיסידרעק ! PC PARTNER ואכן הכבל של הדאטה הוא 40 PIN האיטי ... :-X
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים מחבר 1. חחחחחחחחחחחחחחחחח אני יודע מחשב עתיק... לא איכפת לי שהקבל איטי ושהוא עוד מחובר לכמה דברים ביחד.. לא מחשב שלי... בקושי בשימוש גם ככה.2. מי שמוכר את הלדים - אז בכמה אתה מוכר לד אולטרה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.