פורסם 2003 במאי 1722 שנים כל מה שצריך זה שנאי 12V שמוציא איזה 3A ומייצב או שניים ל 5V - נקראים 7805 אם אני זוכר נכון.מהשנאי לוקחים 12V ישר להדה ה 12V בכונן וגם מזינים את המייצבים של ה 5V ומהם מחברים להדק של ה 5V בכונן.רק תקח כונן שיש לו כפתור PLAY מלפנים.את היציאה לוקחים מאחורה בשביל האסטטיות, יש שם גם יציאה אנלוגית וגם דיגיטלית.
פורסם 2003 במאי 1722 שנים הוא דיי דייק במה שהוא אמר אני רק רוצה לשאוללא עדיף דיסקמן\MP3\ מיני דיסק?זה הראי דבר מאוד רגיש ומסורבל הכובן סי די רומים
פורסם 2003 במאי 1822 שנים מחבר כל מה שצריך זה שנאי 12V שמוציא איזה 3A ומייצב או שניים ל 5V - נקראים 7805 אם אני זוכר נכון. מהשנאי לוקחים 12V ישר להדה ה 12V בכונן וגם מזינים את המייצבים של ה 5V ומהם מחברים להדק של ה 5V בכונן. רק תקח כונן שיש לו כפתור PLAY מלפנים. את היציאה לוקחים מאחורה בשביל האסטטיות, יש שם גם יציאה אנלוגית וגם דיגיטלית. איך נראה הכבל שיוצא מהשנאי הזה ? ולא הבנתי את הקטע של ההזנה של המייצבים של ה-5... הסבר בבקשה ! תודה
פורסם 2003 במאי 1822 שנים קבל עדכוןשים לב לקבל שהוספתי, הוא שם כי שנאים ממוצעים מוציאים מתח מאוד לא יציב יחסית אז צריך לעזור לו קצת.הסיבה שאי אפשר להשתמש ב 7812 לייצב את ה 12 וולט כי צריך בערך 13.5V כדי שהוא יעבוד.
פורסם 2003 במאי 1822 שנים תיקון אחרון אני מקווההדיודה שם כדי להגן על המייצב ויש עוד קבל כדי להחזיק את ה 5 וולט יציב משום שהזרם הנצרך יכול להשתנות די מהר והמייצבים האלו לא ממש זריזים.כשאתה קונה את ה 7805 תבקש מהם היטסינק בשבילו. זה כזה דבר קטן שמתחבר עם בורג.אם יש לך ספק ישן אתה יכול למצוא בו בפנים 7805 עם היטסינק בלי בעיה מיוחדת.זה סופי אני מקווה.
פורסם 2003 במאי 1822 שנים מחבר תודה ענקית amiram !!! סחטיין על ההשקעה !! אני אסתכל בזה עוד מעט ואם יהיו לי שאלות אני אשאל... ושוב פעם תודה רבה עריכה יש לך תמונה של ה-7805 ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.