עבור לתוכן

מס' שאלות טכניות לגבי T61 והזמנה מלנובו ...

Featured Replies

פורסם

בהזמנה של T61 יש את האופציות ל System expansion slots:

PC Card Slot & Express Card Slot

PC Card Slot & Media Card Slot

ה - media card אמור להיות קורא כרטיסי זיכרון למיניהם אם הבנתי נכון, אבל מה זה Express Card? בשביל מה משתמשים בו ומה עדיף למשתמש הביתי?

שאלה נוספת, בחלק של Wireless card הוא רק התוספת של תמיכה ב- draft-N, האם שווה להוסיף 30 דולר בעבור התמיכה הזו?

ועכשיו לשתי שאלות חשובות נוספות

1) בעמוד של ההזמנה כתוב שבחירה בסוללת 6 תאים יכולה להוסיף עוד 4 שבועות למשלוח, האם למישהו יש ניסיון עם זה? יודע כמה זמן זה באמת בפועל?

2) האם יש אפשרות לשלם בכרטיס בינלאומי באתר של לנובו?

תודה מראש.

פורסם

ה-Express Card הוא הסטנדרט החדש לכרטיסי הרחבה לניידים, ממשיך דרכו של ה-PCMCIA/PC Card. הכרטיסים דומים, אבל קטנים יותר.

לי אישית מעולם לא היה שום כרטיס Express Card ושום צורך באחד כזה (כמו שלא היה לי אף כרטיס הרחבה של PCI-Express, אבל מלא של PCI). סביר להניח שלא תמצא שום דבר ממש קריטי שיחסר לך בו ה-Express Card. מצד שני, קורא כרטיסים תמיד אפשר להוסיף דרך USB (או דרך אותם כרטיסי הרחבה PC/Express Card), כך שבאיזשהו מובן ה-Express Card מאפשר גמישות רבה יותר לעתיד.

$30 בשביל ה-Draft-N זה סביר. הייתי הולך על זה. אם באיזשהו שלב תהיה ליד נתב תומך N, תהנה מתקשורת קצת יותר מהירה מ-G רגיל.

לגבי שאלות ההזמנה, אין לי תשובה בשבילך, כי מעולם לא ניסיתי להזמין באתר של לנובו.

פורסם

לאן בדיוק אתה רוצה לשלוח ? לארץ ? תשכח מזה ....

אתה צריך כרטיס אשראי מקומי של ארה"ב

שמעתי פה בפורום על כמה אנשים שטוענים שיש איזה שירות של "כביכול " כרטיס מקומי של רשות הדואר שמצטרף לשירות של החבילות USBID

למעשה נותנים לך שירות "מסיכה" כזה שמאפשר לך עם כרטיס מסך מקומי בלבד להזמין מחו"ל ומכל מקום

כל זאת לא ניסיתי ואני לא בטוח באיך הדברים הנ"ל עובדים .

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לשלוח ליעד בארה"ב -לא לארץ, אבל לשלם בכרטיס אשראי בינלאומי.

פורסם

אם אתה שולח לארה"ב נראה לי שאפשר .

מה המפרט שאתה רוצה להזמין ?

פורסם

אני ניסיתי בדיוק כמוך, להזמין מחשב מהאתר של לנובו עם כרטיס בינלאומי מאסטרכארד ואפילו דיברתי עם הנציגים שלהם ,

אי אפשר להזמין עם שום כרטיס בינלאומי פרט לאמריקן אקספרס,

גם PAY PAL לא יעבוד לך כי אתה לא יכול לשלוח לארץ אחרת חוץ מהארץ שהכרטיס שלך נמצא בו

האפשרות היחידה היא לבקש ממישהו שיש לו כרטיס אשראי אמריקאי שיקנה בשבילך מהכרטיס שלו

וישלח את זה למקום שלאבא שלך יהיה מאיפה לאסוף ותעביר לו כסף לחשבון, זה מה שאני מתכוון לעשות

(ביררתי מחירים של העברת כספים לארה"ב זה עולה בערך 30 דולר להעביר 1400 דולר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים