פורסם 2008 ביוני 1817 שנים שלום , אני מתכנן לקנות מחשב בימים הקרובים עם מפרט שאולי תקראו לו קצת מוגזם , ועלתה לי השאלה לגביי הזכרוןhttp://tms.co.il/preview/spec/t7v8lqygהאם יש הבדל במהירויות בין 800 ל1066 ,במחשב כזה של DDR2 ,4gbואם כן , וכנראה שכן - במה זה מתבטא?תודה!
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים למה כבר לא ללכת על לוח מבוסס בקר 45?בכ"מ עדיף לקחת זיכרונות 1066 כדי שזיכרונות לא יגבילו אותך.( גם למקרה של OC)
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים אחי באמת סתם מפרט בזבזני, אתה יכול ב-6000 להשיג את אותם ביצועים... באמת חבל שאתה מוסיף המון כסף על חלקים שלא מוסיפים כמעט ביצועים...
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים לגבי הזכרונות-עם ריפר של 800MHZ אתה בקלות עושה אוברקלוק ל 1066 ויותר.בנוגע לשאר-כרטיס המסך הכי לא משתלם בשוק, SLI אתה לא תעשה על הלוח הזה- אז הוא מיותר מאוד, אני לא בטוח שהארמור בכלל מסוגל להכיל את ה GTX280, וזהו X:
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים סלח לי על זה שאני מגיב לא על השאלה שלך אבל:תסתכל שנתיים קדימה ותראה שאתה תרגיש שיש לך מחשב שעלה המון ועכשיו לא שווה יותר מדיי.מה ההבדל בין המעבד שלקחת לבין Q9300? איפה תרגיש את ההבדל?למה לרכוש את הליבה הענקית הזאת העונה לשם GTX280?שיקול שלך, אני הייתי חושב פעמיים...
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים חריצי ההרחבה שלו תקועים אחד בתחת של השני, והקירור של ה GTX280 (הגם ככה לא משתלם בעליל) גבוה במיוחד. למעשה, אם ההערכה שלי נכונה, הקירור של הכרטיס העליון יגע פיזית בPCB של הכרטיס התחתון. עד כדי כך הם צמודים.המקסימום שאפשר לעשות על הלוח הזה זה SLI של 8800GT (או שאר כרטיסים עם קירורי סלוט אחד)יותר מזה פשוט לא נכנס שם, וגם אם כן- העסק יתחמם בצורה רצחנית כי הכרטיס העליון לא יוכל לקבל אוויר. התחתון תקוע לו מול המאוורר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.