עבור לתוכן

מאוורר לא פועל ומעבד לא מנוצל...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

1. שיניתי ל2.00B

התוצאה: * תחת הPerformance Enhance הבהב לי באדום לשנות מTurbo לStandard (ועשיתי את זה - נראה לי לא חכם להתעלם מהמלצה של לוח האם...)

* Memory Frequency ירד מ1333 ל800 (בביוס)

* למחשב לוקח שני ניסיונות עד שהוא עובר ממצב כבוי לדולק

* התוצאה בCPU-Z מצורפת להודעה

2. חשבתי על זה, אבל הפלסטיקים שדואגים לזה שאני אחבר כל דבר למקום הנכון (הצורה של השקע וש להתקע) לא מאפשרים לי לעשות את זה. זה פשוט לא מתחבר בשום קומבינציה שאני יכול להעלות על הדעת. האפשרות היחידה היא לשבור שם את הפלסטיק, וזה לא נראה לי רעיון מוצלח במיוחד...

3. כן, המעבד עבר את ה100 מעלות, הגיע בערך ל105 (כל אחת מהליבות לחוד, האמת). באיזשהו שלב הסנסורים התחילו להראות טמפרטורה שלילית, אני לא יודע למה. את התוצאות האלה ראיתי בתוכנה SIW, תוך כדי שהפעלתי בדיקות מאמץ יזומות למעבד.

[attachment deleted by admin]

• תגובות 44
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תנסה לחבר סתם מאוורר לחיבור של המאוורר של ה CPU ותראה אם הוא פועל.

פורסם

תקבע את הSystem Memory Multiplier ל4.00.

פורסם
  • מחבר

שמתי על 4.00B, בBIOS השתנה הfraquancy ל1600MHz, והמחשב לא עולה. הוא נדלק, מגיע למסך יפה כזה של gigabyte שכתוב בו שאני יכול ללחוץ del בשביל להכנס לbios menu ויש שם פרטים על לוח האם (זאת התמונה הראשונה שאני רואה בכל פעם שאני מפעיל את המחשב) - וזהו, אין תגובה. אני גם לא יכול להכנס לBIOS כדי לשנות את זה חזרה.

מה הלאה?

פורסם

כבה אותו, נתק מהחשמל ותדליק שוב.

פורסם
  • מחבר

לא עוזר...

פורסם

תאפס את הביוס.

יש לך הסבר בחוברת של הלוח.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, חזרתי למחשב שלי ;D

אז מה הלאה? הן לגבי הזכרונות, שלפי מה שאני מבין עובדים ב1333MHz ובsingle channel במקום 1600MHz בdual, אבל יותר קריטי - מה עם המאוורר של המעבד? ???

לקחת את המחשב לפנדה להגיד להם שזה לא עובד כמו שהם אמרו?

פורסם

הזכרונות יושבים על חריצים בצבע זהה?

פורסם
  • מחבר

לא...

יש סך הכל 4 חריצים לRAM:

DDRIII1 שהוא ירוק וDDRIII2 שהוא ורוד צמודים זה לזה

DDRIII3 שהוא ירוק וDDRIII4 שהוא ורוד צמודים זה לזה

הנחתי שאני צריך לשים את הזכרון בDDRIII1 ובDDRIII2... זאת הטעות שלי? הם אמורים להיות בDDRIII1 ובDDRIII3? חשבתי שאמורים ללכת לפי הסדר, ושהdual הוא בין שני חריצים צמודים...

פורסם

חבר אותם ל1 ו3.

פורסם
  • מחבר

איזה דפוק אני.... עכשיו זה עובד על dual

אבל לפי מה שכתוב בBIOS זה עדיין על 1333MHz במקום 1600MHz.... אולי עכשיו אני צריך לשנות ל4.00B, או שזה שוב יגרום למחשב לא לעבוד? או שאולי זה תקין וזה כמו המעבד - המהירות עולה כשהמחשב במאמץ?

מצורף תצלום עדכני של לשונית הMemory בCPU-Z

[attachment deleted by admin]

פורסם

קבע ידנית את תיזמוני הסטוק של הזכרונות.

בנוסף, תן להם את תוספת המתח הדרושה כדי שיעבדו ב1600Mhz.

ולבסוף, שנה את המחלקים ל4.00B.

פורסם
  • מחבר

נשמע כמו אחלה רעיון!

מה? :kopfpatsch:

איך קובעים ידנית את תזמוני הסטוק של הזכרונות, איך משנים את המתח ומה זאת "תוספת המתח הדרושה כדי שיעבדו ב1600MHz"? והאם לעשות את כל השינויים האלה בפעם אחת, או לעשות שינוי שינוי וכל פעם לראות שזה עובד? (וסליחה על השאלה המפגרת - הדברים האלה לא אמורים לקרות אוטומטית כשמכניסים זכרונות של 1600MHz? זה תקין שזה לא קורה ואני צריך לעשות דברים כאלה ידנית?)

(דרך אגב, בפעם האחרונה שנכנסתי לBIOS ראיתי שהCPU Host Frequency עומד על 400 ולא על 333 כמו בתמונות שהעלתי בפוסט המקורי, אם זה משנה משהו)

פורסם

טוב, לאט לאט.

מה הדגם המלא של הזכרונות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים