עבור לתוכן

עזרה בבעית התחברות לאינטרנט ממחשב שמחובר ישירות לראווטר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

שמעתי שכאן התותחים הכבדים נמצאים - אז הגעתי . תודה רבה מראש על כל פידבק.

יש לי מחשב שמחובר לראווטר (אצטק 600EW), ומספר מחשב בבית שמחוברים בצורה אלחוטית. כאשר אני מפעיל את המחשב, אין לי גישה לאינטרנט. הקשר מסווג על ידי המחשב בתור "ENABLED" והוא לא מוצא בו "בעיות" כשאני עושה FIX CONNECTION. במאפייני הקשר רשום לי Packets uploaded | Packets downloaded , כאשר הUPLOAD הוא בקצב נורמלי והדאונלואד איטי מאד (עולה בביט אחד כל כמה שניות), מין הסתם אני לא יכול לגלוש ככה או לבצע שום פעולה. עוד רמז לתעלומה הוא שהנורית שמחוברת לכרטיס הרשת מהבהבת במהירות כאשר יש תקלות בקשר.

כאשר המחשב שלי מופעל, כל הרשת בבית קורסת! לא ניתן להתחבר לאיטנרנט משום מחשב. כאשר המחשב שלי כבוי, הגלישה בשאר המחשבים בבית רגילה.

הייתה לי את אותה הבעיה בדיוק לפני חודש, והיא "נפתרה בעצמה" לאחר 3-4 ימים. במשך כל יום כיביתי והדלקתי את המחשב וניסיתי להכנס, ופשוט יום אחד היא נפתרה ומאז לא היתה בעייתית.

דיברתי עם בזק, כאשר הבחור הראשון אמר לי שיש בעיה לדעתו בראווטר, מה שלא נראה לי, והבחור השני אמר לי שיש בעיה של "צבירת מתח" בכרטיס הרשת והמליץ לי לנתק את המחשב מהחשמל. הפתרון הזה נשמע לי מאד הגיוני ובאמת שיערתי שמדובר על בעיה של חיבור בין הראווטר לכרטיס רשת שנופל, אז עשיתי את זה - ניתקתי את המחשב לכמה שעות, כיביתי והדלקתי אותו עשרות פעמים וכו'. לא עזר.

בבזק בינלאומי, הבחור אמר שיש לי ספייוור במחשב שגוזל לי את כל רוחב הפס... נשמע לי כמו שקר בשביל שאני אקנה את השירותים המטופשים שלהם להגנה על המחשב.

עכשיו.. HELP! מדי פעם המחשב מתחבר לאינטרנט לכמה דקות ואז הקשר נופל. אני עובד מהאינטרנט! אין לי מה לעשות ואין לי פרנסה כל עוד הסיפור הזה חוזר!

פורסם

קודם כל אני חייב לציין-אני לצערי הרב הייתי הבעלים של 600EW למשך זמן רב מדי,והוא עשה לי אינסוף בעיות_מצטער מולטיקור-הדיווחים על בעיות רבים מאלה שאין להם)

מה שאנחנו צריכים לעשות זה לפסול אפשרויות כדי לדעת במה להתמקד.

אני רואה 4 מקומות אפשריים לבעיה:

1.כרטיס רשת במחשב

2.הגדרות במחשב

3.הראוטר(חומרה)

4.הראוטר(תוכנה/הגדרות)

כדי לפסול אפשרויות אני מציע שתעשה אחד או יותר מהדברים הבאים:

1.תן מידע על הגדרות הרשת(DHCP כבוי או דולק, אייפים וכו')

2.תנסה להחליף כרטיס רשת במחשב(אם אפשרי)

3.תעביר את כרטיס הרשת למחשב אחר,ותתחבר איתו למודם(ידרוש להעביר את ה- 600EW)

4.תנסה לעשות עידכון FIRMWARE ל-600EW-מניסיון-אני יודע שזה מסובך,כרגע נשמור את זה כאופציה עתידית

5.אפשר לנסות לעשות RESET להגדרות של המודם ולהגדיר הכל מחדש

פורסם

alon.da.noob תשנה את הכותרת כדי שתהיה אינפורמטיבית יותר לבעיה כמו שאתה יכול לראות בכל הפורומים.

חשבת לבדוק את המצב כאשר אתה מעלה את המחשב במצב בטוח עם רשת?

פורסם
  • מחבר

אני אנסה לבצע במצב בטוח

לצערי את שאר הדברים שדוויל הציע כאן - אני לא יודע לבצע. למעט פורמט של המכשיר (דרך סיכה בכפתור הריסט?)

אני לא מבין מה DHCP אומר

כאשר דיברתי היום שוב עם נציג שירות - הוא אמר שכמעט בטוח שמדובר בתוכנה או ספייוור שגורמת לזה שהפאקטים שהועברו כל הזמן גדלים... גם אתם חושבים ככה?

פורסם

אתה יכול להבהיר משהו...

כשהמחשב שלך דלוק, אף אחד מהמחשבים שמחוברים אלחוטית לא יכולים לגשת לאינטרנט? האם אתה בטוח שזה לא מקרי?

ניסית להחליף לכניסת LAN אחרת בנתב?

פורסם

אני אנסה לבצע במצב בטוח

לצערי את שאר הדברים שדוויל הציע כאן - אני לא יודע לבצע. למעט פורמט של המכשיר (דרך סיכה בכפתור הריסט?)

אני לא מבין מה DHCP אומר

כאשר דיברתי היום שוב עם נציג שירות - הוא אמר שכמעט בטוח שמדובר בתוכנה או ספייוור שגורמת לזה שהפאקטים שהועברו כל הזמן גדלים... גם אתם חושבים ככה?

תשלח לי ב-PM מסנג'ר או אייסי,נוכל לדבר בצורה יותר מהירה,ואני אוכל להסביר לך איך לבצע כל אחד מהדברים

פורסם

alon.da.noob תשנה את הכותרת כדי שתהיה אינפורמטיבית יותר לבעיה כמו שאתה יכול לראות בכל הפורומים.

אחרת יינעל הדיון ותרשם לך אזהרה במערכת הפורומים (ב-3 אזהרות מורחקים ו/או מושתקים מהפורומים לפרק זמן או לצמיתות)

את הכותרת של הדיון אתה יכול לערוך ע"י לחיצה על כפתור "עריכה" בהודעה הראשונה שלך בדיון הזה.

מומלץ ורצוי לקרוא את חוקי הפורום להבא.

פורסם
  • מחבר

סליחה, חשבתי שכבר ערכתם את הכותרת אני לא רגיל לזה שמתשמש יכול לערוך כותרת.

לגבי הנושא - היום פתחתי את המחשב, והאינטרנט רץ מצויין. לפעמים כשאני פותח את המחשב הכל בסדר ולפעמים, מה שפירטתי.

האם זה פוסל או מחזק אפשרות מסויימת לגבי הבעיה שלי?

פורסם

חשבת לבדוק את המצב כאשר אתה מעלה את המחשב במצב בטוח עם רשת?

תנסה את זה ותעדכן אותנו.

פורסם
  • מחבר

הקטע המצחיק הוא שפתחתי היום את המחשב בלי SAFE MODE ובלי כלום והכל עובד בסדר גמור :nixweiss:

היה לי את אותו הסיפור חודש שעבר, ואני עכשיו במצב שאני מחכה שהרשת שוב תחליט ליפול לכמה ימים??

אני עובד מהמחשב, זה מקור הפרנסה שלי... איך אני אמנע את הנפילה הבאה בדיוק , שעם קצת נאחס תהיה בדיוק ביום של פרוייקט?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

:yelclap:

הרשת חזרה לקרוס

העליתי בסייף מוד והכל עובד מצויין.

מה המסקנות מזה? שהבעיה בתכנה?

מה מומלץ לי מעכשיו? לקנות ספייוור? לפרמט?

SOS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים