פורסם 2008 ביוני 1817 שנים שלום לכולם...האם ניתן לבצע אוברקלוק ל Pentium 4 CPU 2.66GHz ???אולי יהיה חסר משהו במפרט....אולי דגם יותר מפורט של המעבד ?המפרט שלי:הלוח אם : P4S533-MX מעבד : Pentium 4 CPU 2.66GHz רק 512KB Cache.זיכרון : 1G . ספק כח: 400W.אשמח לקבל את תשובתכם...תודה רבהשלומי
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים אם אתה מתכון לעשות את זה בשביל הכיף, לך על זה.אם אתה מתכוון בשביל לשדרג את הביצועים, אז לא הייתי ממליץ. עדיף לך לשמור עליו בטמפ' נמוכה ושיהיה שקט כי זה באמת לא מעבד לOC.
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים מחבר תוכל לומר לי איך לבצע ...כי התחלתי לקרוא את המבוא לאוברקלוק באתר ולא כל כך הבנתי מה הם רוצים, זה יותר הסבר כללי מזה, ולא הוראות ביצוע.תודה
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים כמו שאמרתי, אתה צריך להעלות את תדר הFSB עד שתראה שאי אפשר כלומר:או שהמחשב לא עולה, ואז תצטרך לרסט את הביוס, כך שאם אתה לא בקיא במה שהולך על הלוח אם אז אולי כדאי שלא תתחיל בכלל.או שהוא לא יציב כאשר אתה מעמיס עליו(כדי להעמיס עליו, יש תוכנות שמיועדות לכך ונמצאות אפילו תחת הקבצים להורדה של האתר)או שהוא יעלה אבל עוד לפני שתבצע את בדיקת העומס תראה שמשהו אינו כשורה (אם זה יקרה, תאמין לי שאתה תראה!)
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים מחבר נכנסתי לBIOS ואפשרות של הFSB מחוקה (כאילו אי אפשר לגעת בה) .מה זה אומר ? אולי שהגירסה של הBIOS ישנה ?יש לי את הדיסק של הלוח אם...סביר להניח שיש שם עדכון גירסה (UPDATE) כדאי לנסות ? או שזה סיכון ?
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים לא יודע בדיוק איך נראה הביוס אצלך אבל יתכן שאתה על "AUTO" ולכן אתה לא יכול לגעת, אתה צריך לשנות ל-MANUAL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.