עבור לתוכן

DualCore Intel Core 2 Duo E6750

Featured Replies

פורסם

CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2333 MHz (7 x 333)

רציתי לדעת למה כתוב למעבד שלי 2333hz שהוא בעצם 2.66

אם מישו יכול לעזור לי מניסיון של אובר קלוק למעבד כמה רצוי לעלות באיזה מדרגות אני יודע שבביוס יש אפשרות של לעלות 10x266 משו כזה כאילו אני מעלה כמות של ארץ ואז זה מכפיל אותו ב 10 אם זה ככה אז באיזה מדרגות רצוי לעלות! ואם לא אז איך בדיוק מעלים תאובר קלוק ?!

תודה

פורסם
  • מחבר

היי שוב

עשיתי אובר קלוק למעבד ל 3 גיגה ארץ ועלה לי ב 5 מעלות כאילו במנוחה עכשיו 35 ובלחץ 47 רציתי לדעת אם אני יכול להמשיך עם באובר קלוק!!!

התחלתי עם 2.66 אז אם זה אפשרי בכלל שהליבה תסחוב מעל 3000 ארץ !?!? והגדרתי תמתח שהלוח אם שלי יחליט כמה צריך אז זה כדי או עדיף ידני?!

ואם ידני אז איך אני יודע כמה אני צריך לתת מתח?!

תודההההה!!!

פורסם

חפש בגוגל מה הטמפרטורה המירבית למעבד שלך ותפעל לפי זה... כרגע הטמפרטורות שלך עוד סבירות...

מתח תגדיר ידני הכי טוב... ואין כזה דבר לדעת כמה צריך, פשוט מתי המחשב עובד הכי טוב.... תריץ בדיקות מאמץ ותראה אם המחשב לא קורס ולא כלום...

הליבה מסוגל לסחוב 3000 מגה הרץ בכיף, אני עם טיפה פחות טוב E6600 בתדר מקורי של 2400 עם 3200 קבוע...

פורסם

הטמפ' מקימלית לליבה 72 מעלות http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLA9V

תבדוק טמפ' אם REALTEMP

1. את המטח תעשה ידני 1.4V

2. תעלה בBUS בין5MHZ-10MHZ כול פעם

3. זכרונות:BUS תעשה 1:1

4. נעילת PCI על 100MHZ

5. לאחר שינוי הגדרות תריץ בדיקת מאמץ ושים לב לטמפ' במאמץ, ותעדכן :xyxthumbs:

לשאלתך בקשר למכפלה זה כרגע מוגדר אצלך על אוטמטי בגלל זה היא משתנה לך בנתיים תשאיר כך :xyxthumbs:

פורסם

אני על 3.2 אם אתה רוצה את כל הפרטים כדי לעשות במכה אחת אני אביא לך.

פורסם
  • מחבר

עשיתי ל 3.2 ובמאמץ זה עולה לי ל 48 מעלות ובמנוחה זה על 34

לגבי המתח הגדרתי אוטמטית והפעלתי ממש לחץ עם התוכנה superpie ו בדיקה של 3dmark של המעבד ביחד והכל זרם חלק !!! רציתי לדעת עם אני יכול להגדיל יותר תארץ?! למה יש לי קירור טוב של זלמן 9800 אולטרה!

זה שיפר לי ב 900 נקודות בבדיקה של 3dmark מהמקורי שליי 2.66 אני חושב שזה די טוב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים