עבור לתוכן

לפטופ ללא כל תוכנות הגנה, כדאי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הגיע לידיי לפטופ מכובד, IBM T42

השימושים העיקריים שלי בו יהיו מוזיקה, סרטים,עבודה על תוכנות גרפיקה וסאונד, משחקים לא כבדים ואינטרנט "בטוח", כלומר לא שיתוף קבצים, ולא אתרים מפוקפקים...

חשבתי לחסוך במשאבי מערכת, ולא להתקין FW וAV, כי כל הקבצים שיגיעו למחשב יעברו סריקה במחשב השולחני, ממפני שממנו מתבצעות ההורדות.

והגלישה שתהיה במחשב הזה היא כמו שציינתי האינטרנט הבטוח, למשל HWZ, YNET, עוד פורומים למיניהם, וכו'.

אז מה אתם אומרים?

ואם יש עוד המלצות לחסכון במשאבים

תודה מראש

פורסם

לדעתי בימינו חובה אנטיוירוס מעודכן במחשב. אפילו קובץ DOC או XLS שאתה מקבל ממישהו לצורכי עבודה יכול להכיל וירוס אפילו מבלי מזיד.

פורסם

אי אפשר בלי תוכנות הגנה , חייב

אם אתה מוכן לקחת את הסיכון ולא להתקין ... החלטה שלך

רק אל תבוא אלינו אח"כ ותגיד המחשב נהיה איטי וכו'

ואז מה תהיה השאלה שלנו אליך "האם סרקת וירוסים ?" ופתאום תראה שיש לך וירוסים , ואתה אומר לעצמך איך זה יכול להיות....

פורסם
  • מחבר

^ ^ ^ ^

זה כל כך לא בעייתי, אפשר לעשות סריקה ממחשב שולחני או און ליין...

אני חושב על זה, וגם אם חס וחלילה יהיו איזושהן בעיות בעתיד, זה לא יהיה כזה בעיה כי לא יהיה עליו חומר חשוב,

אז במקרה הכי גרוע, אפרמט אותו, ולהבא אתקין עם אנטי ווירוס.

טוב תודה לכולם !

פורסם

תתקין מראש וזהו הכי טוב והכי בטוח

פורסם
  • מחבר

אין אבל זה כל כך כיף ככה!

בוט כזה מהיר, כל ההתנהלות של המחשב יותר מהירה מהשולחני שלי שהוא E6300 עם שתי ג'יגה, מול סנטורינו 1.7 עם ג'יגה

פורסם

וואי מהמציקים הנה ענית לעצמך על השאלה אנחנו אמרנו לך שכדי לך להתקין אתה לא רוצה להתקין אל תתקין

פורסם
  • מחבר

ואמרתי, תודה רבה לכולם!

פורסם

קשה לי להאמין שהתקנה של NOD32 הקליל תאט את תהליך ה-BOOT ביותר מ-5 שניות ושתחוש איזשהו הבדל שאפשר למדוד אותו בפעילות השוטפת.

פורסם

קשה לי להאמין שהתקנה של NOD32 הקליל תאט את תהליך ה-BOOT ביותר מ-5 שניות ושתחוש איזשהו הבדל שאפשר למדוד אותו בפעילות השוטפת.

^

צודק.

עם אנטי וירוס "קל" לא תרגיש בהבדל ועדיין תישאר בטוח,יחסית.

פורסם

די עזבו את הבן אדם.

שיעשה מה שהוא רוצה

זה ברור כשמש שהוא כבר עשה את הבחירה שלו.

למה הוא פתח פה נושא וביקש עצה בנושא, אלוהים אפילו לא יודע....

תנו לו להידבק באיזה וירוס קטנצ'יק או רוגלה ואז הוא ילמד לקח.

אם הוא מעדיף לחסוך 5 שניות ב BOOT, ולסרוק כל קובץ במחשב הנייח שלו קודם (שזה בכלל לא לוקח זמן :s07:* אז שיבושם לו.

ולפותח הת'רד

אם אתה באמת לא רוצה להידבק בשום דבר, אז תשבור את הכרטיס רשת האלחוטי, תפתח את הכונן CD ותדליק מצית מתחת, ותדביק מסטיק אורביט מנטה לכל החיבורי USB.

מה שבטוח בטוח.

אבל שוב, מה שיותר נוח לך..

בכל מקרה, תתחדש על המחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים