פורסם 2008 ביוני 1817 שנים שלום רב לכולם.יש לי בעיה הבאה: במשחקים המחשה כאילו עושה ריסטרט לכ. מסך (פרטי המערכת במפרט שלי). נשמעת הפסקה של עבודת מאוורר לרגע ובאתו זמן המסך כאילו נכבה לכמה שניות, לאחר מכן המאוורר מתחיל לעבוד והמשחק חוזר, ובנוסף בחלונות (vista) בצד ימין למטה (ליד השעון) מופיעה סימן קריאה ובפירוט מופיעה אזהרה עם ניסוח משהו כמו זה, שהדרייברים של כ. מסך הפסיקו להגיב וחלונות התחילו אותם מחדש בהצלחה. זה היה לי גם עם דרייברים 8.1, 8.3 וגם עכשיו עם החדשים 8.4 של ATI.מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים בד"כ זה מתרחב שבגלל עומס יתר על הליבה הגראפית.מה הטמפרטורות של הכרטיס מסך במנוחה ובמאמץ?
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים טמפרטורות סבירות.תנסה להרית בדיקה עם ATI tool ואם יש לך אפשרות אפילו לבדוק עם כרטיס מסך אחר כדי לפסול גורמים אחרים במערכת.
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים מחבר כשאני מריץ בתוכנה "show 3D view" או "scan for artifacts" והחום של ליבה מגיע ל-73, אז המסך עושה ריסטרט והריצות מפסיקותזה בעיה בכ. מסך?
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים לי יש גם כרטיס מסך כמו שלך אבל של סאפאייר וגם הוא עושה לי את אותם בעיות כשהוא מתחמם אבל בטמפ הרבה הרבה יותר נמוכה 60+ וגם מתחיל להיתקע ויש "טיקים" במשחק כשהטמפ עולה. אני החלפתי גוף קירור ומאז הבעיה נעלמה. לפי דעתי זה בעית טמפ. תנסה לקסוע מאוורר על 100 אחוז ומארז פתוח ותראה מה קורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.