עבור לתוכן

צריך תוכנה שנועלת:תיקיות,ווינדוס,כניסה לוינדוס

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי אחים בבית ואני לא רוצה שיכנסו לי למחשב, יש להם משלהם וכשאני לא בבית אז אני רוצה שמחשב יהיה נעול בסיסמא

אני צריך שהמחשב יפעל במשך היום כשהוא נעול ושהנעילה תהיה טובה ולא רגילה של הוינדוס אני צריך אחת כזאת שלא יוכלו להיכנס לי למחשב בזמן שאני לא בבית

אז מי שיוכל לתת לי שמות של תוכנות שבהם אני אוכל לנעול תיקיות,וינדוס

תודה.

פורסם

נעילת תיקיות אתה יכול לעשות עם FOLDER LOCK

http://www.download.com/Folder-Lock/3000-2092_4-10063343.html?tag=lst-1&cdlPid=10850779

נעילה של מערכת ההפעלה תשתמש במה שהוינדוס מציע, תשים שהשומר מסך יפעל תוך 5 דקות ועם נעילת סיסמא, וכשאתה עוזב את המחשב תלחץ על WINKEY+L

תבדוק שלכל היוזרים במערכת ההפעלה יש סיסמא (כולל למשתמש האדמין המוסתר).

יותר מזה אין לך ממש מה לעשות, סיסמא לביוס זה נחמד אם הם לא מספיק חכמים לאפס את הביוס מהג'אמפר\סוללה.

אם אתה כן רוצה לתת להם גישה אבל מוגבלת, תעשה להם יוזר רגיל (לא אדמין) ותשים DENY על FULL CONTROL בתיקיות האישיות שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה אני אשתמש בתוכנה הזאת, אני צריך גם אחת לוינדוס ומה שהוינדוס מציע לי זה לא מספיק כי

יש את המשפט הזה שמתחיל ב:

administores משהו כזה יכול להיות שאני לא רושם נכון אבל רושמים משהו כזה ואז זה פשוט נכנס לוינדוס ואני רוצה חסימה מלאה שלא ירשמו משהו ואז זה יכנס

אז יש תוכנה שנועלת את הוינדוס ושרק עם הסיסמא שלי אפשר לפתוח ?

פורסם

תכנס ליוזר מנהל כלשהו, תלחץ כפתור ימני על המחשב שלי- ניהול- משתמשים וקבוצות-משתמשים- תלחץ כפתור ימני על היוזר ADMINISTRATOR ותשנה לו את הסיסמא לסיסמא שאתה רוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים