פורסם 2008 ביוני 1717 שנים שלום,יש לי אחים בבית ואני לא רוצה שיכנסו לי למחשב, יש להם משלהם וכשאני לא בבית אז אני רוצה שמחשב יהיה נעול בסיסמאאני צריך שהמחשב יפעל במשך היום כשהוא נעול ושהנעילה תהיה טובה ולא רגילה של הוינדוס אני צריך אחת כזאת שלא יוכלו להיכנס לי למחשב בזמן שאני לא בביתאז מי שיוכל לתת לי שמות של תוכנות שבהם אני אוכל לנעול תיקיות,וינדוסתודה.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים נעילת תיקיות אתה יכול לעשות עם FOLDER LOCKhttp://www.download.com/Folder-Lock/3000-2092_4-10063343.html?tag=lst-1&cdlPid=10850779נעילה של מערכת ההפעלה תשתמש במה שהוינדוס מציע, תשים שהשומר מסך יפעל תוך 5 דקות ועם נעילת סיסמא, וכשאתה עוזב את המחשב תלחץ על WINKEY+Lתבדוק שלכל היוזרים במערכת ההפעלה יש סיסמא (כולל למשתמש האדמין המוסתר).יותר מזה אין לך ממש מה לעשות, סיסמא לביוס זה נחמד אם הם לא מספיק חכמים לאפס את הביוס מהג'אמפר\סוללה.אם אתה כן רוצה לתת להם גישה אבל מוגבלת, תעשה להם יוזר רגיל (לא אדמין) ותשים DENY על FULL CONTROL בתיקיות האישיות שלך.
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים מחבר תודה אני אשתמש בתוכנה הזאת, אני צריך גם אחת לוינדוס ומה שהוינדוס מציע לי זה לא מספיק כייש את המשפט הזה שמתחיל ב:administores משהו כזה יכול להיות שאני לא רושם נכון אבל רושמים משהו כזה ואז זה פשוט נכנס לוינדוס ואני רוצה חסימה מלאה שלא ירשמו משהו ואז זה יכנסאז יש תוכנה שנועלת את הוינדוס ושרק עם הסיסמא שלי אפשר לפתוח ?
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים תכנס ליוזר מנהל כלשהו, תלחץ כפתור ימני על המחשב שלי- ניהול- משתמשים וקבוצות-משתמשים- תלחץ כפתור ימני על היוזר ADMINISTRATOR ותשנה לו את הסיסמא לסיסמא שאתה רוצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.