פורסם 2008 ביוני 1717 שנים אהלןובכן, יש לי לפטופ דגם MS-1003 של חברת MSI.. הוא אצלי מספר שנים, והוא לא פורמט או משהו אך הוא מתוחזק מעולה. ניקויים, אנטיוירוסים מעודכנים, אין וירוסים ורוגלות כלל. services מופו, כל מה שלא צריך אין, המערכת משתמש בערכה הקלאסית של ה-GUI, ואין יותר מדי דברים שעולים ב-MSCONFIG.אך לאחר שעה שעתיים שמשתמשים בו, כל הפעולות נהיות איטיות, לוקח זמן עד שהוא זז, וזה מעיק לי. מה עושים ?!בתודה מראש!
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים כמה זיכרון יש בו? זה קורה כל הזמן? יכול להיות שאין מספיק זיכרון בשביל להריץ את XP בצורה חלקה (128/256)
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים האם זה קורה גם שהוא מחובר לחשמל?אולי יש מצב כזה שברגע שהסוללה מתחילה להיגמר אז המחשב מוריד מכפלה על מנת לחסוך בחשמל. אין לי מושג אם אכן יש דבר כזה.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים אמרת שהוא מתוחזק מעולה כלומר , עשית לו איחוי וניקוי דיסק גם ? לפני כמה זמן ? אבל אם זה מחובר לחשמל מה קורה ? נראה לי שכן , אם הסוללה הולכת להיגמר הוא מתחיל לצמצם בצריכת החשמל , למשל תצוגה מתחילה להכהות וכו'
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים מחבר ככה - הזכרון הוא 512 ראם, 2 סטיקים של 256 שרצים בתדר של 333.. האיחוי דיסק נעשה פעם בחודש, והוא מאוחה כמו שצריך.. והמחשב מחובר 24\7 לחשמל, והיא סוללה טובה(6 תאים, במצב טוב) מה אתם אומרים ?
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים אנחנו לא מכשפים.שהוא לאט אתה לבדוק ב TASK MANAGER מי אוכל את ה CPU ועם קליק ימניי על מחשב שלי - מאפינים - מה מהירות שעון עכשיו בלאט.ואתה מתקין HDTUNE ובו מריץ BENCHMARK ומספר לנו מה ה AVERAGE מהירות ששמה.http://www.hdtune.com/download.html ואז אתה יודע למה לאט - וגם אנחנו לדעת.
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים נו זו מהירות לא בסדר למעבד .. 65 מעלותאיזה אפליקציות אתה פותח ? תעלה תמונה מ TASK MANAGER
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.