עבור לתוכן

OC לGT8800 של BFG

Featured Replies

פורסם

נשמע לי נחמד כל העניין הזה ואחרי בנושא אחר עשיתי OC למעבד עם הקירור V1 הזה ואחלה תוצאות, בא לי לעשות או יותר נכון לבדוק קודם כל אם אפשר לעשות OC לכרטיס מסך שלי.

כמו שרשמתי בכותרת, הכרטיס הוא GF8800 GT של BFG, יש לו קירור די טוב, מגיע ל-4500 RPM ב-100 אחוז, מה אני אמור לדעת לפני שאני ממהיר את הכרטיס מסך, האם צריך להוסיף עוד קירור, והאם באמת זה מוסיף לביצועים במשחקים, אני משחק COD4, GRID, RAINBOW SIX LAS VEGAS, משחקים בסגנון הזה, ולא שהם לא רצים חלק, אבל אם אפשר אני רוצה לסחוט עוד ביצועים מהכרטיס.

תודה =]

פורסם

סה"כ 8800GT הוא לא כרטיס מטורף לאוברקלוק, אבל זה אפשרי ויכול להיות שגם תרגיש בהבדל(ברזולוציות גבוהות)

המהירות הנורמאלית שלו היא 600 לליבה(620 לBFG אם אני לא טועה), 1800 לזיכרון(1850 בBFG אם אני לא טועה) ו1500 לשיידר(לא יודע כמה בBFG)

בוא תתחיל מזה שתנסה להעלות את הליבה ל700 את הזיכרונות ל950(מה שייתן לך 1900) ואת השיידר ל1600..

סביר להניח שזה יהיה ייציב, תעלה את המהירויות לאלו ותריץ כמה לופים טובים של טרידימארק...

אם הכל טוב ויפה תמשיך להעלות לאט לאט וכל פעם תבדוק כמה לופים של טרידימארק ותראה שהכל תקין ותראה לאן אתה מגיע..

פורסם
  • מחבר

סה"כ 8800GT הוא לא כרטיס מטורף לאוברקלוק, אבל זה אפשרי ויכול להיות שגם תרגיש בהבדל(ברזולוציות גבוהות)

המהירות הנורמאלית שלו היא 600 לליבה(620 לBFG אם אני לא טועה), 1800 לזיכרון(1850 בBFG אם אני לא טועה) ו1500 לשיידר(לא יודע כמה בBFG)

בוא תתחיל מזה שתנסה להעלות את הליבה ל700 את הזיכרונות ל950(מה שייתן לך 1900) ואת השיידר ל1600..

סביר להניח שזה יהיה ייציב, תעלה את המהירויות לאלו ותריץ כמה לופים טובים של טרידימארק...

אם הכל טוב ויפה תמשיך להעלות לאט לאט וכל פעם תבדוק כמה לופים של טרידימארק ותראה שהכל תקין ותראה לאן אתה מגיע..

OK.

אני אעשה את זה עם RIVA TUNER או שיש תוכנה יותר טובה?

ופיזית עם הOC שאני אעשה נגיד לא יהיה הכי יציב זה יכול לגרום נזק לכרטיס או שהמשחק או הבדיקת מאמץ פשוט תקרוס לי?

ותודה :)

פורסם

תשנה נתונים עם RIVA TUNER ותבדוק טמפ' עם GPU-Z

סביר להניח שאם לא תיסחף יותר מדי עם ה OC אז לא יגרם נזק. אני מציע שאחרי 700MHZ (אם הכרטיס יציב כמובן), תתחיל לעלות בקפיצות קטנות של כ 5MHZ.

אתה עם הקירור המקורי שהגיע עם הכרטיס? כי אם כן אז אני לא מאמין שיש לך הרבה לאן להגיע עם ה OC, כי הטמפ' יהיו מאוד גבוהות.

פורסם
  • מחבר

תשנה נתונים עם RIVA TUNER ותבדוק טמפ' עם GPU-Z

סביר להניח שאם לא תיסחף יותר מדי עם ה OC אז לא יגרם נזק. אני מציע שאחרי 700MHZ (אם הכרטיס יציב כמובן), תתחיל לעלות בקפיצות קטנות של כ 5MHZ.

אתה עם הקירור המקורי שהגיע עם הכרטיס? כי אם כן אז אני לא מאמין שיש לך הרבה לאן להגיע עם ה OC, כי הטמפ' יהיו מאוד גבוהות.

כן אני עם הקירור סטוק של BFG, העניין הוא שהאוורר ב-100 אחוז מגיע ל4500 סל"ד, ובמנוחה הכרטיס על 45-48 מעלות. במאמץ בקושי עובר את ה-63 בערך במקרה הכי גרוע אם ממש חם בחוץ ואם אני לא מכוון את המאוורר על 100 אחוז.

אני אבדוק עכשיו את הטמפ', עשיתי מה שSTINGER המליץ לי לגבי ההמהרה של השעונים, אני אבדוק את זה במאמץ ואם זה יציב אני אעלה לאט לאט.

תודה לכם.

פורסם

והרעש של המאוורר שלו על 100% לא מפריע לך קצת...? :screwy:

פורסם
  • מחבר

והרעש של המאוורר שלו על 100% לא מפריע לך קצת...? :screwy:

מפריע אבל כשאני משחק אין ברירה (בטח ובטח אם אני בOC) .

בכל אופן, כיוונתי את המהירויות של הכרטיס למה שSTINGER רשם לי, וכמובן עם הOC למעבד שעשיתי לפני כמה ימים (3.2GHZ), וקפצתי ב3DMARK06 מ-12700 נקודות ל-13336 :)..

אני אסחוט את הכרטיס עוד טיפה.

פורסם

מה המפרט המלא שלך?

פורסם

הטמפ' של הכטיס מצויינת.

קירור זה לא מה שיגביל אותך בOC.

פורסם

נכון, אבל אל תשכח שאלה הטמפ' כשהמאוורר עומד על 100% מהירות, והוא לא ממש שקט במצב הזה (בלשון המעטה) :)

פורסם

אתה לא צריך להתייחס לרעש שהמאוורר עושה בזמן שאתה משחק... ;)

פורסם
  • מחבר

אממ נכון

כשלא משחקים זה מפריע אבל כמשחקים זה חובה העיקר שלא יתחמם מידי אז זה לא הכי מפריע..

המפרט המלא שלי זה

Q6600 QUAD 2.4@3.0 (חזרתי ביינתים ל-3.0 עקב קריסות פה ושם :| )

4 ג'יגה DDR2 RAM של קרוסאיר 800 MHZ.

לוח אם ג'יגהבייט P35CDS3R

כרטיס מסך .........

VISTA ULTIMADE 64BIT..

זהו נראה לי לא?

פורסם

מה במערכת שלך כבר יכול להפריע ב OC של יותר מ 3GHZ??

לדעתי אין סיבה שלא תגיע ל 3.6 לפחות

פורסם
  • מחבר

מה במערכת שלך כבר יכול להפריע ב OC של יותר מ 3GHZ??

לדעתי אין סיבה שלא תגיע ל 3.6 לפחות

הזכרונות...

או הוולטז'ים, אני לא סגור על זה עדיין.

זה דורש המון בדיקות ואפילו אם במקרה אני כן אצליח לעשות BOOT, צריך לבדוק את היציבות בבדיקה של כמה שעות.

פורסם

נכון, על זה מבוסס OC ;)

איזה דגם זיכרונות יש לך?

ועל איזה מתח המעבד עומד כרגע ב 3GHZ? מתח מקור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים