פורסם 2008 ביוני 1717 שנים זה לא לי זה לאחותי אבל בקיצור היא ראתה את כל ה hp מאוד התלהבה מהם...תקציב: סביבות ה 4000לא ירוצו עליו משחקים או כדומה אופיסווינדוס אקס פי אינטרנט ומיילים זה השימוש העיקרי אז זה לא צריך להיות סוס עבודההשאלה היא מה ההמלצות מבחינת למשל גודל המסך והאם כדאי כזה מבריק או לא מבריקיש המלצות? אשמח להמלצות ספציפיות על דגמים למישהו יש את כל הסדרה היחסית חדשה של ה hp ? יש לו אולי המלצות ?
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים השאלה היא מה ההמלצות מבחינת למשל גודל המסך והאם כדאי כזה מבריק או לא מבריק לדעתי מסך רחב 14" הוא האופציה האופטימלית מבחינת גודל מסך לעומת משקל. מבריק או לא מבריק זה עניין של העדפה אישית (אני מעדיף לא מבריק), אבל גם ככה 99% מהמחשבים שתמצא ב-4K יבואו עם מסך מבריק (יוצא דופן אחד הוא ה-DELL VOSTRO 1400, אבל הוא יחסית כבד). למישהו יש את כל הסדרה היחסית חדשה של ה hp ? יש לו אולי המלצות ? כן, בטח, יש לי איזה 200 לפטופים בבית, רק תן לי משהו כמו שבוע לעבור על כולם ולהמליץ לך.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים מחבר חחח אוקיי הבנתיאז נסתפק במבריק...ואתה יודע שהתכוונתי לכתוב האם למישהו יש איזשהו לפ טופ מהסדרה... כמובן שלא כל הסדרה ...בקיצור יש הצעות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.