פורסם 2008 ביוני 1717 שנים ז"א שאני יכול להוציא 75 במת', פיזיקה, כימייה, ואנגלית כדי שזה יחשב כמאיות (כולם אצלי 5 יחידות)??יש לך קישור למידע רשמי בנושא?
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים ויקיפדיהשים לב שהממוצע ככה יכול לעבור את ה-100, וזה משתנה בין אוניברסיטה לאוניברסיטה וממקצוע למקצוע.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים האתר של יואל גבע לא עולה. יש מצב שלמישהו יש את ה PDF עם התשובות לE והוא יעלה אותו לכאן?
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים אני לומד בבית ספר כל כך מפגר התחלנו את המבחן ב 3 וחצי (את E), הם הביאו לנו את הקטע השמעה כי לא היה להם נעים לדפוק אותנו היה מבחן מפגר סיימתי אחרי 45 דקות כולל בדיקה.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים עשיתי E וב2 המתכונות קיבלתי 100 וגם הוגשתי על 100 אבל משום מה יצאתי בהרגשה ממש לא טובה והרגשתי שעשיתי טעויות מפגרות שקרו לי מרוב שבדקתי..הייתה שאלה על הgeneral shift בהתחלה סימנתי פחות ספורט קבוצתי ואחרי זה דווקא חשבתי שהתשובה שיש יותר physical activity היא נכונה בסופו של דבר אני לא זוכר מה סימנתי כנראה זה מהלחץ שאני לא זוכר כי בהתחלה חשבתי שסימנתי את 2 אבל אחרי זה שחשבתי על זה פתאום הייתה לי הרגשה שסימנתי את 4 מישהו יודע מה נכון?וגם בשאלה ממה הודהמה הדוקטור מה סימנתם? סימנתי שהיא הודהמה מזה שאפשר לעשות פעילות גופנית בקניון זה נכון? :\בקיצור יצאתי בהרגשה חרא
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים גם אני. התבלבלתי עם משהו אחר, ואז אמרתי מה שאתם אמרתם.בשאלה עם הדוקטור, אני וחברים שלי (שדיברתי איתם אחרי המבחן) סימנו שהיא לא האמינה שילדים אשכרה נהנים כל כך מפעילות גופנית.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים גם אצלנו לא כולם עשו אותו דבר בג'נרל שיפט..אני עשיתי team sport והרוב עשו את השני.. זה היחיד שאני לא בטוח לגביו.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים גם אני. התבלבלתי עם משהו אחר, ואז אמרתי מה שאתם אמרתם. בשאלה עם הדוקטור, אני וחברים שלי (שדיברתי איתם אחרי המבחן) סימנו שהיא לא האמינה שילדים אשכרה נהנים כל כך מפעילות גופנית. גמאני
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים גם אצלנו לא כולם עשו אותו דבר בג'נרל שיפט..אני עשיתי team sport והרוב עשו את השני.. זה היחיד שאני לא בטוח לגביו. כן גם אני :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.