עבור לתוכן

עברית בXP

Featured Replies

פורסם

התקנתי ווינדוס XP על מחשב חדש, והיו קצת בעיות עם העברית אבל התקנתי עברית והכל בסדר,

הבעיה היא שכל פעם קופצות בעיות מציקות בקשר לעברית שאין לי מושג איך פותרים.

המחשב יכול לכתוב ולפענח עברית (Notpad, אינטרנט וכו')

אבל לא מסוגל להריץ התקנות מסויימות מתיקיות שיש להן שם בעברית (הוא כותב איזשהי error על הקובץ התקנה שממוקם ב c:\downloads\????\a לדוגמא)

ועכשיו הדבר הכי מציק זה שחיברתי את האייפוד (ואני משתמש בAnapod Explorer והתוכנה הפכה לי את כל השמות שירים בעברית והפלייליסטים לג'יבריש..

מה עושים?

יש איך לסדר את זה?

פורסם

יכול לעזור אם תציין מה השגיעה שאת המקבל ואם אתה משתמש בMUI.

פורסם
  • מחבר

ל-error אין מס' שגיאה, זה פשוט אומר שהוא לא יכול לפתוח את ההתקנה (פעם Install, פעם Archive תלוי מה אני מנסה לפתוח)

ובתוכנה אחת זה גם כתב NSIS Error, אבל זה לא מה שמפריע לי, אלא שאני לא יכול לראות עברית בתוכנות למשל שכל השירים באייפוד הפכו לג'יבריש ברגע שחיברתי אותו למחשב.

או שאני מוריד שיר אז הDetails שלו נהיים ג'יבריש (Artist, title וכו')

או שכשאני לוחץ כפתור ימני על קובץ בתפריט שנפתח יש הוספה לwinrar, אז אם זה קובץ באנגלית כתוב add to "ut2004".rar

ואם זה קובץ בעברית אז פשוט כתוב add to "________".rar... בקיצור יש בעיה עם התמיכה בעברית...

ומה זה MUI?

פורסם

MUI זה חבילת שפות למערכת הפעלה.

כאשר הותקנה המערכת היא היתה בעברית על ההתחלה מבחינת הממשק?

פורסם
  • מחבר

לא, היא הייתה באנגלית, הוספתי בלוח בקרה אם אני לא טועה, איפשהו באפשרויות נראה לי regional settings או משהו בסגנון הוספתי HE...

המערכת הפעלה עצמה היא באנגלית ונראה לי שפה הבעיה, (ה"התחל" למשל הוא באנגלית - Start)

פורסם

יכול להיות שיש לך MUI או אין לך ..

מה שהוספת נראה לי עברית למקלדת ולא למערכת עצמה , בשביל זה צריך MUI

אתה צריך למצוא אופציה לשנות אם יש MUI ב REGIONAL AND LANGUAGES משהו , שם תיכנס ותלך ל LANGUAGES ולמטה תראה אם יש אופציה לשנות מאנגלית לעברית

אם אין, אז אין לך MUI וכך לא תוכל לשנות את שפת המערכת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים