פורסם 2003 במאי 1822 שנים מחבר על הגוף קירור יש לי SF2,מרחתי כבר פעמיים משחה אבל כמו שמישהו הזכיר כבר פה תמיד יש לי איזה תזוזה כשאני מרכיב את הגוף ואולי גם זה משפיע קצת כי הכל נמרח.את הכבלים סידרתי כמה שיותר.
פורסם 2003 במאי 1822 שנים אנשים אתם קשים............ ולא שמים לב למה שכותבים........הסיבה שהמעבד שלו חם היא שיש לו PALOMINO ולא TBRED..... הוא יכול להחליף מאווררים עד מחר ולשים SLK123345346 ועדיין ייהיה הרבה יותר חם מ-XP2100 אחרי OC ל2.4GHZ.......
פורסם 2003 במאי 1822 שנים קשה לי להאמין לזה, כנראה שהמדידות שלך לא מדוייקות.בטוח שהן לא מה ON CHIP SENSOR אלא מה IN SOCKET SENSOR
פורסם 2003 במאי 1822 שנים איך המאווררים שלך מסודרים? איזה מכניסים אוויר איזה מוציאים?ואיך אתה מדדת את הטמפ'?
פורסם 2003 במאי 1822 שנים אני אתן לך כמה טיפים לסידור המארז הספציפי הזה....אצלי יש כלובים להארד דיסקים ולפלופי הוצאתי את זה של הארד דיסקושמתי את הארד דיסק בזה של הפלופי את שואל מה זה נתן? שיחרר לי מאוורר שהיא בתוך הכלוב של הארד דיסק הטמפ' צנחו ב2 מעלותזה א' ב' המאווררים שמתחת לספק כוח תהפוך אותם כך שחץ כיוון הזרמת האוויריהיה חיצוני זאת אומרת שאוויר חם יצא החוצהג' סדר כבלים ! תעשה סדר בכל כבלי הIDE שמפריעים לזרימת אווירד' לא חובה אבל רצוי תוציא את הפילטרים הם חונקים את המאווררה' קנה משחה טרמית נאנוט'רם היא מעולה זאתי שמסופקת עם האס קיי היא סתם ח*או' תהנה !
פורסם 2003 במאי 1822 שנים קשה לי להאמין לזה, כנראה שהמדידות שלך לא מדוייקות.בטוח שהן לא מה ON CHIP SENSOR אלא מה IN SOCKET SENSORתאמיןבמקור היה לי איורר גנרי והיטסינק של green power על המעבד והמעבד היה ב-50-60 מעלותהחלפתי את כל המאוררים לSF2 ואת ההיטסינק ל-SLK800 ועכשיו כשכל המאוררים על 3000 סל"ד ושל המעבד על 3500 סל"ד המעבד על 35 מעלותהחיישן עובד יופיובזמנו גם שמתי חיישן חיצוני (הרדקנו) והקריאה היתה כמעט זהה
פורסם 2003 במאי 1822 שנים אני אתן לך כמה טיפים לסידור המארז הספציפי הזה....אצלי יש כלובים להארד דיסקים ולפלופי הוצאתי את זה של הארד דיסקושמתי את הארד דיסק בזה של הפלופי את שואל מה זה נתן? שיחרר לי מאוורר שהיא בתוך הכלוב של הארד דיסק הטמפ' צנחו ב2 מעלותאני שמתי את הכלוב של הHDD למעלה איפה שה פלופי ואיתו היה מאורר ככה שאתה מרוויח מקום לעוד מאוורר וככה גם להארדיסק יש קרור אבל זה במידה ואתה לא הולך לשים פלופי כי אין מקום אחר לשים אותו ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.