עבור לתוכן

Firefox 3 - מעל 8 מיליון הורדות ב-24 שעות.

Featured Replies

• תגובות 274
  • צפיות 24.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

זה לא ממש משנה, מי שלא מסוגל לחכות יכול להוריד עכשיו ובשביל השיא להוריד סתם את ההתקנה שוב פעם אחר כך.

בכל אופן בקשר לשריטה של ביקע, כבר פרסמתי בדף הראשון את השינוי ב-about:config שמחזיר את ה-X לקצה (אני דיי בטוח שזה תופס גם על 3 ולא רק על 2).

אני בכל אופן לא מוריד כרגע לא רק בגלל ה-world record אלא בעיקר בגלל שבאתר של מוזילה הם עדיין לא שינו את הדף הראשי מ-2 ל-3, אז זה לא רשמי מספיק בשבילי =]

פורסם

זה בטח יוריד על 0.002KBS

הכי מגניב אם מישהו יפרוץ תאתר, שמעו אחוזי הצפיה שם יהיו מעולים, אפשר לפרסם הכל ;D

פורסם

התקנתי (אני יוריד עוד פעם אחרי 8 ).

זה אותה גרסא כמו RC2 לווינדוס אותו ביילד 2008052906 כך שאתם לא צריכים לעדכן למי שיש RC2/RC3 לווינדוס, רק תורידו בשביל השיא.

פורסם
  • מחבר

מה?! אז למה היו כל כך הרבה שינויים ב- nightly builds מאז ה-RC2 אם שום דבר לא נוסף לגרסא הסופית ?!

פורסם

אם תשאל אותי מה29/5 (יציאת RC2) הם עבדו רק על פיירפוקס ללינוקס ולמאק (RC3 יצא רק ביגלל באג שנימצא במאק, לווינדוס RC2 ו3 זהים), או שזה כבר עידכונים לnightly של 3.0.0.1.

פורסם

נוספו דברים מאז RC3 וRC2

בהבטחה

פורסם

כמו..?

אולי זה לגרסאו הבאות אחרי 3.0, כי אני עכשיו עם 3.0 שהורדתי מהFTP היום וזה אותו בילד כמו RC2.

פורסם
  • מחבר

אז כנראה מה שהורדת זה באמת ה-RC

חוץ מזה שמוזילה רשמו שהם לא שחררו עדיין שום גרסא סופית:

http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/3.0

אז אני לא ממש מבין מאיפה הבטחון הזה שמה שהתקנת זה באמת הפיינל.

פורסם

איזה חוצפה אך שהם סרטטו את הגבולות של ישראל פשוט בושה! זה כבר מעצבן היה את זה גם בפיפא מנג'ר לפני שהם פותחים משחק או מסרטטים מפה שילמדו גאוגרפיה מה זה פה!

בקשר לנושא כשיהיה זמין להורדה לשיא זה יהיה באתר הזה?

http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord

תודה

פורסם

נקווה שהם באמת מוכנים לכמות האנשים שהולכים להוריד את התוכנה

אני אומר שכל האתר יקרוס בפחות מחמש דקות ויום למחרת אנחנו נקבל הודעת סליחה ותודה על המאמץ :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים