פורסם 2003 במאי 1722 שנים שמעו המחשב שלי מתחממם ררררצח (67 מעלות בפעולה וזה אינטל בלי OC!!!!!), עיגלתי IDE, סידרתי קבלים ויש לי מאורר אחד שהשגתי ממחשב מקולקל (80 ממ') ורציתי לדעת איפה ניתן למקם אותו לקיררור מירבי... (אני מוכן להשקיע השקעה נוספת של עד 150 שח' על מאוררים נוספים וכדומה)המטרה שלי זה להגיע מתחת ל55 במאמץ. מקווה שתעזרו לי ותודה מראש
פורסם 2003 במאי 1722 שנים מחבר נוו בבקשה אנשים אני נואש!!!!אני אתאבד אם המחשב שלי ישרף פתאום :hanged: טוב אולי קצת הגזמתי אבל אני עדיין צריך עזרה... (גם נפשית אבל זה לא קשור)
פורסם 2003 במאי 1722 שנים איזה מעבד,איזה מארז, איזה גוך קירור על המעבדפרט(ד"א, טעית בפורום, אבל הוא יועבר עוד מעט בכל מקרה)
פורסם 2003 במאי 1722 שנים מחבר איזה מעבד,איזה מארז, איזה גוך קירור על המעבדפרט(ד"א, טעית בפורום, אבל הוא יועבר עוד מעט בכל מקרה)אםם בוא נחשובמעבד intel p4 2400מארז סתנדרתיוגם גוף קרור הוא סטנדרתי שבא עם המעבד
פורסם 2003 במאי 1722 שנים מחבר לדעתי החיישנים מקולקלים.לא נגעתי בו והוא חם רררצחחוץ מזה יש לי 3 חישנים והם מראים על אוטו טווח טמפ' כוווולם מקולקלים???
פורסם 2003 במאי 1722 שנים טוב קודם כל תראה מה טמפ' החדר שלך..אח"כ תבדוק אם המארז שלך מאוורר טוב תבדוק את החום של ה-HD הכרטיס מסך הספק ובכלליות בתוך המארז...אם הם חמים רצח זאת הבעיה , תאוורר את המארז .אם לא...תבדוק שוב את המשחה טרמית את הגוף קירור שהוא יושב טוב אולי תפרק ותעשה מחדש .אם זה נשאר אותו דבר..מצטער :smoke:
פורסם 2003 במאי 1722 שנים מחבר נו מה אני אומר המאוור שלי עכשיו הוא חרה אני מבקש המלצות לשיפור המערכת קירור במחשב
פורסם 2003 במאי 1722 שנים אהה סליחה אתה רוצה קירור טוב ב-150 ש"ח..לא ראיתי אממ..המארז שלך מקורר ? אם כן אז אתה צריך רק למעבד ואז יש לך אממ...ב-150 שקל...גבולי... אולי VOLCANO 7+ ?
פורסם 2003 במאי 1722 שנים מחבר אלה הם הצינקים מן הסתם מרכיבים אותם על המעבד ;D מצתער..... אני די אהבל כשזה מגיע למאוררים.... מעדיף מזגן :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.