עבור לתוכן

5610 או 5783? (מדפסת משולבת)

Featured Replies

פורסם

אהלן. אני מעונין לקנות מדפסת משולבת, כזאת שתשלב את גם פקס, מדפסת, מכונת צילום, וסורק.

אני מתלבט בין שני הדגמים האלו, מה ההבדלים בנהם? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? השימוש במכשיר יהיה רחוק מאוד מאינטנסיבי..

אגב, יש מכשיר של חברה אחרת חוץ מHP שיכול להתאים, שהוא על אותו פלטפורמה?

תודה!

פורסם

יש עוד חברות כמובן..

אבל בוא נשמע קודם

כמה אתה מדפיס בחודש שחור וצבע..

מעוניין לחבר ברשת?

מחפש איכות הדפסה??

ההבדלים ביניהם זה של5783 יש אופציה לראשים מוגדלים..מבחינת השחור אין הבדל בניהם מבחינת עלות דף אפילו יש יתרון ל 5610 לעומת ה5783

מאוד חסכוניים בהדפסת שחור במיוחד אחרי ירידת מחיר של הראש השחור של ה5610

לגבי ההדפסה בצבע ה5610 יקר .. 54 אג' לעומת 34' אג ב5783

בנוסף עומס ההעבודה המהירות ואיכות הסריקה יותר טובים ב5783

המזין דפים ב5783 מספיק ל25 לעומת 12-15 ב5610

לשניהם יש אופציה להדפסה באיכות פוטו ברכישת ראש פוטו בנפרד..

ושוב יש הבדל משמעותי מבחינת עלות הדפסה ל 5783 באיכות הפוטו כמובן..

את הראשים המוגדלים של ה5783 רוכשים בנפרד הם לא מגיעים עם המדפסת..

כרגע צריך להיות מבצע על ה5783 שאתה מקבל את המדפסת ביחד עם הראש המוגדל..ששווה 175

זה פחות או יותר מסכם את זה ..

מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

איזה עוד דגמים של חברות אחרות צריך לקחת בחשבון? (שמשלבים גם פקס\מכונת צילום\סורק\מדפסת)

עקרונית השימוש עכשיו במכשיר יהיה דל מאוד. לא נראה לי שאני ישתמש בהדפסה צבעונית, בטח לא פוטו. איכות הדפסה של תמונות לא מענינית אותי.

שאני יהיה סטודנט,(ענין של שנה בערך) אני בטח ישתמש הרבה יותר במדפסת, אבל לדעתי בהדפסות של טקסט, בשחור לבן..

ב5610 אין אפשרות לראשים מוגדלים? מה אתה מציע לקחת..?

פורסם

אז ככה..

5610 מאוד מאוד זולה מבחינת השחור לבן נכון להיום 14 אג' לעומת 17 אג' לפני ירידת המחיר שגם ככה היה מאוד זול

המחיר הזה מתייחס לראש דיו המוגדל שרוכשים בנפרד שמספיק לכ 630 (התחלתי מספיק ל 340)

לעומת זאת בצבע היא מאוד לא חסכונית.. אבל אתה בקושי משתמש בצבע..אז עדיף לך לקחת את הדגם הזה ..גם כשתיהיה סטודנט ציינת שאתה עדיין תדפיס שחור לבן

אבל גם ככה לא כדאי לך לחפש דגם עם ראשים גדולים יותר כי יכול להיות שהוא יתייבש לך כי אתה לא תדפיס בכלל בצבע..

הדגם הזה תפור לצרכים שלך

אין לך צורך לקחת בחשבון דגמים אחרים..כשיגיע היום וישתנו הצרכים שלך מבחינת הדפסות תמיד תוכל לרכוש דגם בנפרד ולהשאיר את ה5610 בצד שתשמש אותך לקבלת פקסים ובכלל להדפסה יומית ביום יום..כי עדיין הוא מאוד מאוד זול מבחינת עלות לדף

פורסם

ל5783 יש ראשי דיו 140XL שמוציאים 980 דפים

השחור עולה 175ש"ח והצבעוני 200ש"ח

מה שגם היא יותר מהירה מה5610. אבל בסה"כ אם מהירות זה לא הדבר שהכי חשוב לך ואתה קצר בכסף ה5610 תעשה את העבודה נאמנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים