עבור לתוכן

האם יש אפשרות להוריד במכה אחת דפים שלמים של סרטונים מאתר יוטיוב?

Featured Replies

פורסם

כאשר אני מבצע חיפוש של זמר מסויים ביוטיוב אני מקבל נניח 7 דפים כאשר בכל דף יש בערך 10 סירטונים. אני משתמש בתוכנה שמורידה סרטון סרטון וזה לוקח לי הרבה זמן. ניסיתי להשתמש בתוכנות כמו HTTRACK ו-Offline Explorer שיודעות להעתיק אתרים שלמים ולא הצלחתי. ניסיתי להוריד גם עם BitCommet

ו-FlashGet כאשר בדף המבוקש לחצתי קליק ימני ואז בחרתי את האפשרות download all with bitcommet/flashget ולא הצלחתי.

אני יודע שיש אופציה של download them all ב-FIREFOX. אבל אני לא מכיר את הדפדפן הזה לעומק.האם מישהו מכיר איזו אפשרות לבצע את זה?

פורסם

כל התוכנות זניסית לא יעזרו לך.

אתה צריך תוכנה יעודית בשביל זה.

הכי קרוב שמצאתי זה YOUTUBE BATCH DOWNLOADER

http://eurekr.com/download/YouTubeBatchDownloader/utbd.zip

מה שזה מסוגל לעשות זה להוריד את כל הסרטונים שמשתמש מסויים העלה... זה גם משהו.

הנה וידאו שיענו מדגים איך זה עובד:

* לא ניסיתי את התוכנה.

פורסם
  • מחבר

Shlompy תודה רבה. אני הולך לנסות את זה.

פורסם

יש תוכנה שמורידה אוטומתית כל סרטון שאתה רואה מהאינטרנט לא משנה מאיזה אתר והיא יכולה להוריד כמה דברים בו זמנית לא זוכר את שמה אנסה לחפש

פורסם
  • מחבר

Vic1234 אשמח אם תיזכר איזו תוכנה זו.

פורסם
  • מחבר

Shlompy -השתמשתי בתוכנה כדי להוריד את כל הסרטונים של משתמש מסויים מיו טיוב ואכן התוכנה מראה לי שהיא מורידה את כל הקבצים שאותו משתמש העלה והיא מודיעה שהיא סיימה את ההורדה אבל כשאני ניגש לתיקיית היעד (ולא....אין לי טעות באיתור תיקיית היעד) אין שם כלום מלבד קובץ לא מזוהה שהשם שלו הוא : index.xml. והוא בגודל של 1 KB. איפה הקבצים שירדו????????????????????????????????????????????

אני על סף שיגעון.

נ.ב

זה קורה גם כשאני מנסה להוריד קבצים ששמשתמשים אחרים העלו.[br]פורסם בתאריך: 19.06.2008 בשעה 21:18:34

אגב...גם כשאני מבצע חיפוש כללי במחשב על כל הכוננים כאשר אני מזין לתיבת החיפוש את השם של אחד הקבצים אני לא מוצא כלום. כאילו הקבצים פשוט התאדו.
פורסם

Shlompy -השתמשתי בתוכנה כדי להוריד את כל הסרטונים של משתמש מסויים מיו טיוב ואכן התוכנה מראה לי שהיא מורידה את כל הקבצים שאותו משתמש העלה והיא מודיעה שהיא סיימה את ההורדה אבל כשאני ניגש לתיקיית היעד (ולא....אין לי טעות באיתור תיקיית היעד) אין שם כלום מלבד קובץ לא מזוהה שהשם שלו הוא : index.xml. והוא בגודל של 1 KB. איפה הקבצים שירדו????????????????????????????????????????????

אני על סף שיגעון.

נ.ב

זה קורה גם כשאני מנסה להוריד קבצים ששמשתמשים אחרים העלו.[br]פורסם בתאריך: 19.06.2008 בשעה 21:18:34

אגב...גם כשאני מבצע חיפוש כללי במחשב על כל הכוננים כאשר אני מזין לתיבת החיפוש את השם של אחד הקבצים אני לא מוצא כלום. כאילו הקבצים פשוט התאדו.

Shlompy

תוכנה ענקית תודה על הטיפ!!

תימני אסלי

גם לי זה קרה עד שהבנתי שבגרסה האחרונה של התוכנה יש באגים שעדיין לא תוקנו .

תוריד את הגרסה היותר ישנה שם זה עובד . אני הורדתי 1.5.משהו

וכשהתוכנה מודיעה לך שיש גרסה חדשה תתעלם ממנה. עד שהבחור שכתב אותה יסדר את זה

עריכה: לינק להורדה

http://www.freedownloadsplace.com/Downloading-Server1-Youtube-Batch-Downloader-29046

פורסם
  • מחבר

moony123 - תודה רבה על הטיפ. התקנתי את הגירסה הקודמת ואכן הכל עובד כמו שעון שוויצרי.

Shlompy - תודה גם לך - תוכנה ענקית.

פורסם

מצטער שלא יכולתי לעזור יותר.

שוב, כמו שאמרתי, לא יצא לי לנסות את התוכנה.

בכיף תהנה.

ובזמן שאני מגיב, הנה עוד משהו שהעלתי בחכה, נראה לי אפילו יותר טוב.

שוב לציין שלא ניסיתי, אבל זה נראה הרבה יותר יעיל:

http://www.youtuberobot.com/

פורסם

moony123 - תודה רבה על הטיפ. התקנתי את הגירסה הקודמת ואכן הכל עובד כמו שעון שוויצרי.

סבבה

לקח לי יותר מיום בגלל בעיות עם האינטרנט אבל הצלחתי להמיר אוסף טראנס שלם מאיזה יוזר של כמעט 1000 שירים! לMP3 :yelclap: :yelclap:

באמת דבר נחמד :)

פורסם
  • מחבר

Shlompy - הורדתי את ה- utuberobot ומלבד זה שלא הצלחתי למצוא ברשת את הקראק שלה לא הצלחתי לתפעל אותה. משום מה התוכנה הקודמת ניראית לי פשוטה יותר לתיפעול.

moony123 - אם תצליח לתפעל את התוכנה הזו תן כמה טיפים איך לתפעל אותה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים