עבור לתוכן

GeForce 7950GT 512

Featured Replies

פורסם

אני מענויין לעשות אובר קלוק רק הבעיה היא שהכרטיס שלי במצב עומד הוא על 50 מעלות ואני םוחד לעשות אובר קלוק!!! יש לי מאוורר של זלמן עליו ועדיין 20 מעלות אם אפשר עזרה תודה מראש

פורסם

היי!

כנראה המאוורר לא מסתובב במהירות גובהה מספיק...תנסה לעלות אותו...

ואל תפחד זה לא מסוכן...מקסימום משחזרים ברירת מחדל...תעלה כל פעם קצת ותריץ באנצ'...(3DMARK או משו...)

תעדכן אותנו..

NIKILLER

פורסם

הכרטיסים האלו אמורים לעבוד בסביבות ה50 במנוחה ו75 במאמץ אחרי אוברקלוק ככה שאין לך מה לדאוג.. תתחיל ותראה לאן אתה מגיע.

פורסם
  • מחבר

עשיתי אובר קלוק ב 50 ארץ מ 550 ל 600 והעלתי ב 40 מגה ארת תזיכרון של הכרטיס בקיצור זה שיפר לי 420 נקודות של גרפיקה sm2+sm3

כרגע במאמץ זה לא עובר לי ת 70 מעלות...ואם מישו יכול לעזור לי למצוא איכשהוא לשלוט במאוורר של הכרטיס מסך של הזלמן שלי למה אני לא מצליח:(

תודה!!!

פורסם

הטמפ' בסדר, אתה יכול להמשיך עם הOC.

לגבי המאוורר, ממי הוא מקבל את המתח?

פורסם
  • מחבר

מהספק... ניראה לי...אני פשוט לא יודע איך לשנות לו ת rpm

ובלחץ 71 מעלות זה בסדר?!?! ניראה לי עשיתי יותר מידי אוברקלוק....! למרות שזה כולה 50 ארץ זה משהו כמו 9 אחוז פשוט אני פוחד שהליבה תתחמם ותישרף

אם מישהו מכיר איזה תוכנה לשלוט על המאוורים בקשה שיביא לי !! תודה

פורסם

אתה לא צריך לפחד יותר מדי, הליבה תראה שחם לה הרבה לפני שהיא תשרף(ארטיפקטים, ריסטרטים, שגיאות למיניהן).

מצד שני למה בדיוק אתה עושה את זה עכשיו?

דיי חם עכשיו ולדעתי זה בעיקר הזמן לdownclock :-X.

פורסם
  • מחבר

יש משחקים שלא עובד הכל חלק לדוגמא קריזיז (לא שהוא יעבוד אי פעם חלק אבל שאתה שם על מדיום 1280*1024 זה אמור לעבור ת 30 fps ולא להיות על 22)

תחלס עוד לא נתקלתי משחק שלא עובד אצלי על פול גרפיקה חוץ מקקריזי אבל לא יודע כל האנשים שיש להם תכרטיס הזה הם עושים אובר קלוק כי אומרים שזה בנוי לזה והביצועים ממש משתפרים.... הקטע הוא שהליבה שלו בוערת אני לא עושה כלחום היא על 51 אני יודע שאמרו שככה זה אמור להיוות אבל עדיין שזה במאמץ זה מגיע ל 71-72 ואני פוחד .... ושתבינו יש לי קירור של זלמן מנחושת היקר הזה לא יודע תשם ועדיין זה כזה חם!!!

אגב לגבי תוכנה ששולטת במהירות של המאוור אני ישמח עם מישהו יעזור לי עם תוכנה יעילה וקלה!!

מעבד- יש לי מעבד דיול קור 2.66 ארץ עם קיורור של זלמן הכי טוב 9800 אולטרה והמעלות שלי במעבד בלחץ מגיעות ל 36 בלי לחץ זה על 27 ככה האם שווה לעשות אובר קלוק?! ואם כן כמה רצוי לעלות עד 3 גיגה? או פחות או יותר?!?

תודה !!

פורסם

הכרטיס לא ישרף לא משנה מה תעשה לו כמעט אז אל תדאג לגבי זה, הכרטיס מתוכנן ככה שיוכל לעבוד גם ב120 מעלות.. ומעל 80 מעלות ככה אתה תתחיל לראות נקודות על המסך(אולי אפילו מעל 85) ככה שאתה תדע שמשהו לא בסדר ותוכל להוריד את המהירות שלו ישר, עד 80 אין לך מה לדאוג לגבי טמפרטורה.. אני יושב כאן עם 7900GT עם 665 לליבה ו850/1700 לזיכרונות והוא על 49 במנוחה ו80-83 במאמץ, הכרטיס עובד מצויין ולא עושה שום בעיות...(ל7900GT יש אותה ליבה בידיוק כמו ל7950GT)

ככה אני עובד ביום יום, בשביל טרידימארק הרצתי אותו על 710 לליבה ו902 לזיכרונות והוא הגיע גם ל85-86 מעלות.. ככה שבאמת שמהבחינה הזו אין לך מה לדאוג, הכרטיס לא ישרף.

הכרטיס שלי עובד על 665/850 כבר קרוב לשנתיים ללא שום בעיה(בלי עין הרע)

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי...מה לגבי המעבד שלי יש מצב לעשות לו אובר קלוק או לא שווה?!

דיול קור 2.66 ארץ במנוחה 26-27 מעלות במאמץ 36-37

יש לי קירור של זלמן 9800 אולטרה! אם אפשר גם להסביר איך לעשות תאובר קלוק דרך הביוס או דרך הווינדוס ובכמה לעלות!

תודה

פורסם

על מנת לשמור על הסדר, פתח ת'רד חדש בעניין הOC למעבד.

נ.ב

שווה לעשות לו OC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים